"OD DEPONIJE DO DOMA ZDRAVLJA IMA TRI KILOMETRA, ZAŠTO JE NISU DOVEZLI..." Komšija porodice Ilić potresen zbog stravičnog ubistva male Danke

Novosti online

09. 04. 2024. u 21:14

KOMŠIJA iz zgrade u kojoj živi porodica Ilić komentarisao je slučaj koji je podigao javnost u Srbiji na noge.

ОД ДЕПОНИЈЕ ДО ДОМА ЗДРАВЉА ИМА ТРИ КИЛОМЕТРА, ЗАШТО ЈЕ НИСУ ДОВЕЗЛИ... Комшија породице Илић потресен због стравичног убиства мале Данке

Foto: Igor Mitrović/Privatna arhiva

I dalje traje potraga za telom ubijene devojčice Danke Ilić, inspektori pretražuju teren kod sela Zlot, a novinari su razgovarali je sa komšijom porodice Ilić u Boru. 

Da podsetimo, Danka Ilić nestala je u utorak 26. marta u Banjskom Polju, a otkriveno je da je ubijena i zločin su priznala dva radnika (50) JKP Vodovod Bor.

- Strašno je to što se desilo. Od deponije gde su je bacili do Doma zdravlja ima tri kilometra, nije mi jasno zašto je nisu tu dovezli. Mislim da sam danas video majku. Ne viđam ih ovih dana, pretpostavljam da su u stanu ali ne zagledam. Ne želim da im i ja stajem na muku. Majku ne poznajem dobro, ona je ovde došla kad se udala ali oca dobro znam, znam da je dobar čovek. Samo oni znaju kako im je. Sa tim bolom moraju da žive do kraja života. Ne mogu da prestanem da se pitam kakvi ljudi urade to što su uradili - rekao je komšija iz zgrade u kojoj živi porodica Ilić.

(Mondo)

BONUS VIDEO: POTRESNE SCENE IZ BORA: Igračke i cveće za malu Danku - građani se opraštaju od ubijene devojčice

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave