POLICIJA ISPITALA I ŠKOLSKOG DRUGA DEJANA DRAGIJEVIĆA: Novi detalji istrage ubistva male Danke koje je potreslo ceo region

Novosti online

09. 04. 2024. u 20:22

POLICIJA u selu Zlot saslušala je i školskog druga Dejana Dragijevića osumnjičenog za ubistvo dvogodišnje devojčice.

ПОЛИЦИЈА ИСПИТАЛА И ШКОЛСКОГ ДРУГА ДЕЈАНА ДРАГИЈЕВИЋА: Нови детаљи истраге убиства мале Данке које је потресло цео регион

Foto: S. M. J./privatna arhiva

Kako se nezvanično saznaje, policija je zakucala na vrata školskog druga osumnjičenog Dragijevića.

- Inspektori UKP obavili su razgovor sa Dejanovim školskim drugom koga zovu Sima i živi u selu Zlot. Nije poznato koje im je on informacije otkrio, a u međuvremenu pretraženi su i drugi rezervoari vode - rekao je izvor Informera.

- Uz potok ima tri rezervoara koja su se nekada koristila za navodnjavanje njiva, sada ih samo prazne do dna da vide da nisu tu bacili dete - rekao je jedan od komšija.

Podsetimo, Danka je nestala 26. marta, nedelju dana kasnije saznalo se da je devojčica koja je tek počela da živi monstruozno ubijena, a da su ubice njeno telo najpre bacile na deponiju.

Telo nesrećnog deteta su navodno odatle na nepoznato mesto odneli Dejan zajedno sa svojim ukućanima. Nakon njegovog hapšenja uhapšen mu je otac i mlađi brat, koji je preminuo na dan kada je trebalo da bude saslušan u Tužilaštvu, prenosi Blic.

Potraga za telom nesrećnog deteta još uvek traje.

BONUS VIDEO: "NE MOŽEMO DA SE POMIRIMO SA OVIM" Građani Bora u šoku i neverici zbog slučaja Danke Ilić

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

NEMAMO MI TAMO ŠTA DA TRAŽIMO: Poznata pevačica pozvala na POVLAČENJE Srbije sa Evrovizije