VODE IH U BEOGRAD NA "POSMATRANJE"! Osumnjičene za ubistvo posle saslušanja čekaju dve stvari

Предраг Стојковић
Predrag Stojković

05. 04. 2024. u 21:35

U VIŠEM javnom tužilaštvu u Zaječaru osumnjičeni, Srđan Janković i Dejan Dragijević, za ubistvo malu Dankeu, dovedeni su na saslušanje.

ВОДЕ ИХ У БЕОГРАД НА ПОСМАТРАЊЕ! Осумњичене за убиство после саслушања чекају две ствари

Foto: N. Skenderija

Iz tužilaštva su potvrdili da, bez obzira kakve izjave budu dali, obojicu čekaju dve sigurne stvari.

- Osumnjičeni mogu da daju izjave, a mogu i da se brane ćutanjem. Šta god da odluče, obojici će biti određen pritvor do 30 dana. U tom periodu njih dvojica će biti saslušavani po potrebi. Takođe, obojicu očekuje psihijatrijsko veštačenje u Specijalnoj zatvorskoj bolnici u Beogradu. To se radi da bi se videlo kolika je bila njiihova uračunljivost prilikom vršenja dela. U ovom slučaju i to je krajnje nevažno. Čak i da im je uračunljivost bila slaba, oni su kasnije danima bili svesni šta su uradili, kažu u Tužilaštvu za Informer.

Nakon saslušanja, koje se očekuje oko 20 časova, obojica će biti upućeni u istražni Okružni zatvor u Zaječaru. Trenutno je oko zgrade tužilaštva primetno pojačano prisustvo policije.

(Informer.rs)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

NAJATRAKTIVNIJA HRVATICA BESNA: E, baš idem!