"BIĆEŠ PONOSAN NA NAŠU DECU, VOLEĆU TE ZAUVEK" Porodica se oprostila od ubijenog Milana Šuše potresnom čituljom (FOTO)

Novosti online

21. 02. 2024. u 12:24

MILAN Šuša (39) ubijen je 17. februara, nešto posle 10 sati, na uglu Kumanovske i Ulice Đoke Kovačevića, a porodica je danas objavila čitulju i oprostila se od njega potresnom porukom.

БИЋЕШ ПОНОСАН НА НАШУ ДЕЦУ, ВОЛЕЋУ ТЕ ЗАУВЕК Породица се опростила од убијеног Милана Шуше потресном читуљом (ФОТО)

Foto: Društvene mreže

- Molila sam te da nas ne ostavljaš, rekao si da nikada nećeš, i znam da nećeš! Živećeš kroz mene, tvoju Hurem i našu decu - zauvek. Bićeš ponosan na našu decu, vaspitaću ih onako kako smo želeli. Voleću te zauvek i vidimo se na nekom lepšem mestu za nas. Voli te tvoja žena! Stefan je juče rekao da najviše voli tatu, a Stefani da će biti jaka kao njen tata. Počivaj u miru... Volimo te... - stoji u čitulji koju je objavila Šušina porodica, supruga Nataša, ćerka Stefani i sin Stefan.

Foto: Novosti

Podsetimo, Milan Šuša (39) ubijen je 17. februara, nešto posle 10 sati na uglu Kumanovske i Ulice Đoke Kovačevića.

On je likvidiran neposredno nakon što je izašao iz zatvora, a način na koji se ubistvo dogodilo ukazao je na to da je ubistvo pažljivo isplanirano.

Njegovo telo zatečeno je pored automobila, sa prostrelnim ranama u predelu glave i tela. Počinilac je pobegao sa lica mesta odmah nakon ubistva.

Šuša je izvezao automobil iz dvorišta, a onda izašao iz vozila kako bi zatvorio kapiju.

U momentu kada se okrenuo da bi otišao nazad do automobila, našao se oči u oči sa muškarcem koji je nosio hiruršku masku i naočare za sunce i koji je u njega uperio pištolj. Nije imao vremena da reaguje, prvi metak ga je odmah pogodio i oborio na zemlju. Drugi metak je ubica u njega ispalio dok je ležao na betonu.

Uskoro opširnije

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TITO TRAŽIO BATI DA MU ISPRIČA VIC O NJEMU: Ovaj odgovor je dobio od glumca (VIDEO)