ŠOK OBRT U UBISTVU DESTANOVIĆA: Sead brutalno napada ranjenog Nusreta, isplivali novi detalji (VIDEO)

Novosti online

15. 02. 2024. u 10:24

KAKO se istraga o tragičnoj smrti Nusreta Destanovića nastavlja, novi detalji koji su isplivali iz video snimaka i dokaza pronađenih na mestu zločina bacaju mračnu senku na ovaj već zlokobni slučaj.

ШОК ОБРТ У УБИСТВУ ДЕСТАНОВИЋА: Сеад брутално напада рањеног Нусрета, испливали нови детаљи (ВИДЕО)

Foto: Jutjub/Sandžak Danas/Fejsbuk

Pogrešne informacije koje su prvobitno bile objavljene sada su ispravljene zahvaljujući hrabrosti i istrajnosti Enka Hadžibulića, rođaka žrtve, koji je bio svedok potrage i analize ključnih dokaza.

Kao svedok potrage i nakon uvida u video snimak, Hadžibulić je razjasnio razloge zbog kojih Sead Zečević zaslužuje epitet monstruma u pravom smislu reči

U izjavi, Hadžibulić je detaljno opisao događaje koji su prethodili stravičnom otkriću. Prema njegovim rečima, video snimak razotkriva Seada Zečevića, čoveka koji je sada okarakterisan kao “monstrum u pravom smislu reči”, kako brutalno napada ranjenog Nusreta Destanovića.

Prema Hadžibulićevoj priči, osoba u crvenoj jakni je ranjeni Nusret Destanović, koji se oslonio na kolac, koji se vidi na fotografiji, na kojem je njegova porodica kasnije pronašla krvave tragove. Osoba koja pokušava ugurati Nusreta Destanovića u automobil je Sead Zečević. On je pokušavao ugurati ranjenog Destanovića u automobil, udarajući ga nogama, čineći njegove poslednje trenutke života još strašnijima.

Još uznemirujući je detalj koji Hadžibulić otkriva – Zečević je telo nesretnog Destanovića bacio u napušteni bunar na imanju svoje majke, u mestu poznatom kao Međgor. Ovo otkriće bilo je ključno za razumevanje obima zločina i brutalnosti koja je prethodila.

Porodica Destanović, zajedno sa celim Sandžakom, traži pravdu za Nusreta. Njegova smrt nije samo gubitak za porodicu, već i za sve one koji su ga poznavali. Ovaj slučaj je podsetnik na potrebu za stalnom budnošću i podrškom žrtvama nasilja, kao i za oštru osudu počinitelja takvih nedela.

(Sandžak Danas)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?