EKSHUMIRANO DEJANOVO (33) TELO: Slađana naručilo suprugovo ubistvo, prvi nalazi pokazali - krvički je pretučen

Novosti Onlajn

12. 10. 2023. u 20:30

ZAVRŠENA je obdukcija Dejana P. (33) iz Majdanpeka, zbog čije smrti je uhapšena njegova supruga koja se sumnjiči da je organizovala svog ljubavnika Srećka M. i maloletnika (17) da izvrše ubistvo.

ЕКСХУМИРАНО ДЕЈАНОВО (33) ТЕЛО: Слађана наручило супругово убиство, први налази показали - крвички је претучен

Foto: Fejsbuk

Rađena je ekshumacija tela, a prvi nalazi obdukcije pokazuju frakturu lobanje, što ukazuje na to da je Dejan mogao biti krvnički pretučen.

- Završena je obdukcija, kompletan nalaz će biti naknadno dostavljen, ali ono što je jasno vidljivo je fraktura lobanje - naveo je izvor upoznat sa slučajem.

Telo Dejana je gotovo u potpunosti izgorelo, ali ono što je odmah vidljivo jeste fraktura lobanje koja ukazuje na brutalne batine ili na povredu koja je nastala nakon što se automobil prevrnuo. S obzirom na to da obdukcija nije rađena, jer je Slađana tako zahtevala, danas je urađena ekshumacija i obdukcija, nakon što je otkrivena jeziva istina.

- Nakon što su ga pretukli, stavili su ga u automobil, odvezli do uzvišice, a zatim su vozilo gurnuli i ono se prevrnulo. Nakon toga su zapalili automobil. Fraktura lobanje je nastala od brutalnih batina ili prilikom prevrtanja automobila - navodi izvor za medije.

Dejan je stradao 5. avgusta kada je pronađen u zapaljenom automobilu pored puta, kada se mislilo da je u pitanju saobraćajna nesreća. Ipak, nakon gotovo tri meseca otkrivena je istina.

Kako se sumnja, njegova supruga Slađana (28) je organizovala muškarca S. M.(25) i maloletnika (17) da to jutro ubiju Dejana i da pokušaju da prikriju zločin, tako da sve izgleda kao saobraćajna nezgoda.

S. M. i sedamnaestogodišnjak sumnjiče se da su 5. avgusta, po prethodnom dogovoru sa Slađanom P., Dejanovom suprugom, koja je pružala informacije o kretanju svog muža, na lokalnom putu sačekali ga i napali.

Kada je on prišao svom parkiranom automobilu, kako se sumnja, prišli su mu i drvenom motkom i bejzbol palicom, koje je obezbedila Slađana P. udarili više puta. Muškarac je od zadobijenih povreda preminuo.

Sumnja se da su oni zatim telo Dejana P. odvezli njegovim vozilom na drugo mesto lokalnog puta, gurnuli automobil koji se prevrnuo i zapalili ga. I dok se verovalo da je Dejan stradao u nesreći, Slađana je glumila ožalošćenu udovicu, dok je njen ljubavnik S. M. bio i na sahrani čoveka zbog čijeg ubistvo je uhapšen.

Maloletnik je u tužilaštvu priznao zločin i on je do detalja otkrio ko je imao koju ulogu. Sa druge strane, S. M. je delimično priznao i pokušao je da obrani Slađanu!

Ovaj slučaj je posebno šokantan zbog toga što je žena ubijenog Dejana sve vreme javno pričala koliko je tužna i koliko pati zbog smrti supruga. Ipak, u selu Klokočevac je nedugo nakon smrti Dejana počelo da se priča da je u njegovu smrt umešana upravo Slađana, kao i njen ljubavnik.

(Blic)

BONUS VIDEO: KOMŠIJE U ŠOKU POSLE UBISTVA U MLADENOVCU: Dušan bio izvanredan čovek i sjajan majstor

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave