NOVI DETALJI ISTRAGE O UBISTVU SRPKINJE ANE: Zaplenjena dva bankovna računa Brajana Volša

Novosti online

03. 07. 2023. u 13:10

FEDERALNI tužioci zaplenili su dva bankovna računa koja su povezana sa Brajanom Volšom, osumnjičenim za ubistvo Ane Volš, u slučaju koji se vodi protiv njega u vezi sa falsifikovanjem umetničkih dela.

НОВИ ДЕТАЉИ ИСТРАГЕ О УБИСТВУ СРПКИЊЕ АНЕ: Заплењена два банковна рачуна Брајана Волша

Foto: Instagram

Brajan Volš je u martu optužen za navodno ubistvo supruge Ane, poreklom iz Srbije, i zbog ometanja istrage/opstrukciju pravde i nepropisno prenošenje ljudskog tela, rekao je okružni tužilac u Norfolku Majkl Morisi.

Volš se suočava sa doživotnom kaznom zatvora bez mogućnosti uslovne slobode ukoliko bude osuđen za ubistvo supruge.

Pre toga, Brajan Volš je u aprilu 2021. godine priznao krivicu po jednoj tački optužbe za prevaru i nezakonitu novčanu transakciju u slučaju sa umetničkim delima.

On je navodno uzeo dve autentične slike Endija Vorhola koje su bile u vlasništvu prijatelja u Južnoj Koreji, a zatim ih je stavio na prodaju na Ibeju. Brajan Volš je tada navodno kupcu dao lažne slike.

Prema pisanju "WCVB", federalni tužioci traže dozvolu od sudije da zaplene nešto manje od 9.000 dolara sa računa.

Savezni sudija je prethodno odobrio nalog kojim se od Brajana Volša traži da vrati 225.000 dolara u gotovini, kao i da preda originalne Vorholove slike.

Prema novom podnesku tužilaca, novac sa novootkrivenih računa bi se dodao na prvobitni nalog za oduzimanje.

(Telegraf.rs)

BONUS VIDEO: OKRŠAJI NA JELISEJSKIM POLjIMA: Desetine uhapšenih u sukobima policije i demonstranata u Parizu

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

NEMAČKA koja je glavni sponzor sarajevske „Rezolucije o Srebrenici“ pokušava da progura taj cinični istorijski falsifikat kroz Generalnu skupštinu UN u vreme jedne tragične godišnjice, oslobođenja koncentracionog logora Dahau, nespornog svedočanstva o najvećem genocidnom programu u istoriji čovečanstva čiji je autor – Nemačka.

28. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu