FOTOGRAFIJA koju je K. K. (13) objavio sa samo 10 godina inspirisana je američkim horor serijalom "The Purge" (Pročišćenje).

Komentari (23)

Shakal

04.05.2023. 09:35

Дечак је производ данашњег друштва, начина живота, тренутних вредности... Без вере, без религије, отуђен, на првом месту, сам себи довољан, јединствен и најбољи, у најбољој школи у најбољем одељењу... Најбољи ђак, најбољи радиолог, најбоља школа, најбоље одељење, најбоље... најбоље... Ко је крив?

Simeon

04.05.2023. 09:42

Ovaj cin, ma koliko delovao kao akt individue, zapravo je odraz i posledica sistema u kojem zivimo danas - primitivna retorika vladajuce strukture, pretnje, nasilje, bezakonje, otimanje, primena zakona jaceg, zloupotreba moci u svakom obliku i slicno.

Vaske

04.05.2023. 09:48

Jel fotografija vodila "FRANKEŠTAJNA" u streljanu. Gde se su se nalazili roditelji kada je ubica poneo oružje iz stana-kuće. Jel moguće da roditelji nisu videli spisak za odstrel koji je stajao na radnom stolu ubice. Meni nije jasno zašto je samo otac 7hapšen zašto nije i majka.

Aleksa

04.05.2023. 12:06

Uticaj serijala "Purge" ok, može da bude, ali šta ima dete od 13 godina da traži u streljani i uči da rukuje smrtonosnim oružjem? Oca osuditi na žestoku kaznu, streljanu istražiti i zabraniti im rad, ako treba.

BELGRADE

04.05.2023. 12:16

Mali bolesni debil je usao u lik Dzokera i svih umobolnih filmskih negativaca. Mora da mu je i neko iz porodice isto bolestan. Kruska pod kruskom pada. Tuga do neba. ?

Zoran Bogdanović

05.05.2023. 08:54

"Otac mu vrhunski lekar..." reče neko, ali loš roditelj, dodao bih. Kao i majka. Oduvek su (u Pravoslavnom svetu) dobrobit deteta roditelji stavljali ispred svog ličnog interesa. Izgleda se to promenilo?

Mm

05.05.2023. 10:08

Krivi su svi na neki nacin roditelji sto se hladno rastaju ne misleci na djecu vazno je s kim vise uzivaju u krevetu itd.Prosveta koja samo misli kad ce plata programi za djecu su obilni i nenormalni pa malu djecu uce roditelji a djeca nose torbe koje su vece od njih o kicmi necu komentarisati.O medijima da ne govorim kome daju prostor kriminalu i prostituciji a dobra djeca i akadenici nemaju mjesto u tv programu. Narod su zaglupili tako da oni I neznaju nista drugo gledati nisu navikli na dobre vijesti.Evo sad mediji cijeli dan samo o ovoj tragediji ne moraju nista drugo pripremati .Prestanite vise culi smo sto puta strasno je sve bolje analizirajte svoje programe sta ubuduce da emitujete a da budete gledani a drzava neka radi na tome da se ovo sprijeci u buducnosti.

Mmm

05.05.2023. 10:19

Sto se uhvatili tog oruzja kad keko hoce da ubije nadje nacin a i oruzje ne mora biti iz kuce.Pozabavite se roditeljima koji se rastaju ne misleci o djeci i onim koji rade kao robovi po cijeli dan kod privatnika za male pare i prosvetom koja je placena da prepozna problem kod djece trebali su cuti za psihicko zlostavljanje medju djecom.I najvaznije mediji prave nebeske zvijezde i idole od kriminalaca ,prostitutki i ubica tako sto im daju prostor na TV u a genijalci i akademici nemaju toliko prostora.O crtanim filmovima i igricama sa sto vise ubistava da ne govirim.

Ceca

05.05.2023. 11:04

Lepo je kad se navede u medijima odakle su moguce inspiracije dosle ,da bi mogli sad svi porodicno da pogledamo i povecamo sanse za dodatne ideje kod mladih,a bolesnicima koji to snimaju da trpamo pare u dzep.

Jana

05.05.2023. 12:31

A kako bi u skoli trebalo neko da zna da ga rodjeni otac uci da ubija?? On je mesec dana pravio taj plan, pa kako roditelji to nisu videli? Kako je moguce da maloletnik uci gadjanje u streljani? Gde je min. za porodicu svih ovih dana Kisic? Sta su radili i svi oni 20 godina? Ovde nema sistema osim da imas veze i pare, nista drugo nije bitno.

Istina

05.05.2023. 12:34

Sve mi se cini da se ove informacije o ubicinim omiljenim igricama i serijama koristi cisto da javnost ima "za nesto da se uhvati" i da nekoga da kazem okrivi posto je ceo slucaj toliko morbidan i bizaran da nema nista validno i opipljivo. E sad da li je to takticka manipulacija pucanja ili je nekak horor serija. Daj sta das. Milioni dece to gledaju i igraju pa nisu ubice niti bi im palo na pamet. Ok da ogranicite pa i da zabranite ali nemojte da ostane samo na tome.

Milan

05.05.2023. 13:08

Станите, да ли је могуће да се нико није питао зашто прелази у друго одељење, уместо да решимо проблем из корена, ми купујемо већи тепих да имамо под шта да ставимо проблеме.

KIZA

05.05.2023. 13:35

Dečak je bio zrtva vrsnjacko nasilja i to je jedina istina, same zrtve su od njega napravile monstruma, to je njihov proizvod, nazalost od sopstvenog proizvoda su izgubili zivote.

Tragedija

05.05.2023. 14:31

Mislim da je vec vreme da pocnemo da se bavimo prvo uzrocima pa tek onda posledicama ..... da se to usmerenje postovalo do ovoga ne bi doslo

Rastko

05.05.2023. 16:05

Nzm šta reći osim da sam i ja odprilike radio sve isto, a nikad nisam imao takvu zlu nameru. Nzm šta bi mogao biti motiv, manjak pažnje od roditelja, nisam ga ni ja imao, gledanje horora, i ja sam ih gledao, crna hronika, mnogo sam je se načitao, ali nisam pravio listu za odstrel niti mi je kad padalo na pamet da uzmem pištolj od dede i krenem u krvavi pir.

Ja

05.05.2023. 16:51

Kazu porodica je kriva i vaspitanje,pa neka mi onda neko objasni kako vaspitati dete danas kada je sistem vrednosti izvrnut naopacke.Zna se ko ima moc i obavezu da vrati drustvo na fabricka podesavanje,nece valda gradjani?