"SREĆAN NEBESKI ROĐENDAN, ANA" Prijatelj ubijene Ane Volš objavio njen snimak i potresnu poruku (VIDEO)

Novosti online

12. 04. 2023. u 19:10

ANA Volš, 39-godišnja majka troje dece, poreklom iz Srbije, nestala je u novogodišnjoj noći. Tada se cela Amerika digla na noge, kao i Srbija i svi se do danas pitaju gde je nestala Beograđanka. Sve je postalo još čudnije i sumnjivije kada je par dana nakon nestanka uhapšen njen suprug Brajan Volš.

СРЕЋАН НЕБЕСКИ РОЂЕНДАН, АНА Пријатељ убијене Ане Волш објавио њен снимак и потресну поруку (ВИДЕО)

Ana Volš i Abdula Almutari, Foto Instagram

Njemu su lisice stavljene zbog ometanja istrage i ubistva supruge, a na videlo su počeli da isplivavaju razni detalji koji Brajana Volša mogu da povežu sa nestankom supruge. Danas bi nestaloj majci troje dece bio rođendan, a to je potvrdio i njen blizak prijatelj na društvenim mrežama.

On je objavio sliku na kojoj su on i Ana proslavljali njen rođendan prošle godine i napisao da je to bio poslednji rođendan koji je slavila na ovoj zemlji. On je napisao potresnu poruku uz nekoliko fotografija koje je postavio na društvenu mrežu Instagram.

Želela je toliko stvari za narednu godinu

- 12. april 2022. je Anin poslednji rođendan koji je slavila na ovoj zemlji. Odlučili smo da proslavimo ranije jer Ana za rođendan ne bi bila u gradu, već u Kohasetu sa porodicom. Pre nego što nas je naš konobar iznenadio parčetom rođendanske torte, imali smo lepu večeru, a onda je Ana htela da poželi želju. Želela je toliko stvari za narednu godinu. Postojala je nada da će se njena tri sina preseliti u Vašington i da će njen muž konačno biti oslobođen u julu. Postojala je nada za njen novi posao, njena ulaganja i njenu strast za životom. Ana je sanjala da će da uspe i da bude unapređena u firmi Tišman Spajer i nadala se da ćemo ponovo raditi zajedno. Postojala je nada da će njena tri sina i moj sin rasti zajedno i biti prijatelji i braća i postojala je nada da će moja porodica i ona proslaviti život u našem voljenom Vašingtonu. Ove nade su sada propale i ostalo je ono šta je moglo da bude... Anin život je bio pun teškoća ali i života; i danas ću izabrati da proslavim njen život sa svojom ženom, mojim sinom i našim prijateljima koji vole Anu koliko i mi. Zauvek ćeš mi nedostajati i zauvek negovati prijateljstvo koje nam je tako drago. Srećan nebeski rođendan, Ana. Budi i dalje sunce i mesec. Šaljem ljubav i zagrljaje gde god da je tvoj duh. Sijaj! - napisao je Anin prijatelj.

Ispod fotografija su se nizali komentari, a ljudi su i dalje očajni što Ana nije pronađena do danas, kao i to da od poslednjeg suđenja njenom suprugu Brajanu Volšu, u javnost nije izašao nijedan detalj iz istrage kao ni saznanje šta se tačno Ani dogodilo.

Velika porota okruga Norfolk optužila je Brajana Volša za ubistvo prvog stepena, ometanje pravde i druge optužbe, saopštilo je okružno tužilaštvo u Norfolku. Optužnicu je podigao Viši sud u Norfolku, gde je predmet prosleđen iz okružnog suda Kvinsi. Ako bude osuđen, Volšu preti kazna doživotnog zatvora.

Da podsetimo, Ana Volš je nestala 1. januara iz iznajmljene kuće u kojoj je sa mužem i troje dece stanovala u Masačusetsu, a njen nestanak je prijavljen tek 4. januara kada su iz njene firme iz Vašingtona pozvali Brajana i shvatili da nije ni kod kuće.

(Informer)

BONUS VIDEO:

SNIMAK EKSPLOZIJE: Trenutak kad kafić u Sankt Petersburgu odleće u vazduh

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)