DA NE PONOVI KRIVIČNO DELO: Ženi T. K. (57) iz Šangaja, osumnjičenoj za pokušaj ubistva muža određen pritvor

Lj.P.

11. 04. 2023. u 20:14

SUDIJA za prethodni postupka Višeg suda u Novom Sadu, odredio je pritvor do 30 dana T.K. (57) iz novosadskog naselja Šangaj, osumnjičenoj da je u nedelju uveče, pokušala da ubije svog četiri godine starijeg muža.

ДА НЕ ПОНОВИ КРИВИЧНО ДЕЛО: Жени Т. К. (57) из Шангаја, осумњиченој за покушај убиства мужа одређен притвор

Foto V. N.

Ova mera je  osumnjičenoj, kako je za “Novosti rekla Jelena Ostojin, portparol Višeg suda, izrečena zbog postojanja okolnosti koje ukazuju da će ometati postupak uticajem na svedoke i iz razloga postojanja okolnosti koje ukazuju da bi u kratkom vremenskom periodu mogla da ponovi krivično delo.

Ova pedesetsedmogodišnja žena se sumnjiči da je u nedelju uveče oko 21 sat u novosadskom naselju Šangaj, mužu zadala ubod nožem u leđa, zbog čega je on prevezen u Urgentni centar KCV.

Svemu tome prethodila je porodična drama, kada je bračni par, prema nezvaničnim informacijama, saznao za smrt sina starosti 39 godina. Njegovo beživotno telo pronađeno je ataru, odnosno šumi na starom Kaćkom putu, a kako se sumnja, on je sebi oduzeo život. Posle nemilog događaja, policija je privela osumnjičenu, a muž je sa povredama  sanitetskim vozilom prevezen u bolnicu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
KO JE CRVENI KOMANDANT? Jedini Srbin general Crvene armije - Lenjin mu bio zahvalan, stradao od Staljinove ruke (FOTO)

KO JE CRVENI KOMANDANT? Jedini Srbin general Crvene armije - Lenjin mu bio zahvalan, stradao od Staljinove ruke (FOTO)

ISTORIJA Sovjetskog Saveza, svetske supersile 20. veka, upamtila je brojne heroje, borce, oficire koji su svojim junaštvom i rezultatima zadivili svet. U periodu kada se SSSR tek stvarao i uzdizao, značajan pomena bio je i doprinos jednog Srbina, Danila Srdića (1896-1937), prvog i jedinog Srbina koji je bio general Crvene armije. Ovo je njegova priča.

20. 05. 2024. u 11:53

Komentari (0)

EKSKLUZIVNA PONUDA ZA LETOVANJE: U ponudi egzotična destinacija - ovo su cene