BRAJAN VOLŠ SE IZJASNIO DA NIJE KRIV: Danas izveden pred sud pod optužbom za ubistvo supruge Ane

Novosti online

18. 01. 2023. u 15:56

AMERIKANAC Brajan Volš izjasnio se pred sudom da nije kriv za ubistvo supruge Ane Volš, koja je poreklom iz Srbije.

БРАЈАН ВОЛШ СЕ ИЗЈАСНИО ДА НИЈЕ КРИВ:  Данас изведен пред суд под оптужбом за убиство супруге Ане

Foto: Instagram/anawalshe/Tanjug/AP

Kako prenosi "Boston 25", on je danas izveden pred sud pod optužbom za ubistvo, ali se izjasnio da nije kriv. Tužilaštvo je odredilo Volšu pritvor, a neće moći da izađe uz kauciju.

Tužioci kažu da je Brajan Volš pretraživao mnoge teme na Guglu nekoliko dana nakon što je njegova supruga Ana nestala i da se informisao o tome "kako raskomadati telo" i "da li možete biti optuženi za ubistvo bez tela", navode američki mediji.

Pretraživao je i koji su najbolji načini za uništavanje tela, šta se dešava kada se delovi tela stave u amonijak.

Osim tih pretraga na internetu, policajci su primetili Brajanovom autombil "volvo" sa spuštenim sedištima i ceradom, da bi kasnije u automobilu bili pronađeni tragovi krvi.

Tužioci kažu da su istražitelji pretražili kontejner za smeće iz stambenog kompleksa u kojem živi majka Brajana Volšea.

Pronađeno je 10 kesa za smeće sa stvarima koje su imale tragove krvi, a u pitanju su prostirka, kartica vakcine sa imenom Ane Volš, testera za metal i sekira.

Telo Ane Volš koja je nestala 1. januara, nije pronađeno ni nakon pretresa kuće Volšovih, njihovog dvorišta i obližnjih šumovitih područja u gradu na južnoj obali.

U smeću koje je sakupljeno iz kontejnera u blizini kuće majke Brajana Volša u Svampskotu i na transfer stanici u Pibodiju navodno se nalazila testera i krv. I tužioci su saopštili da su tokom pretresa porodičnog doma Volšovih pronašli krv i krvavi oštećeni nož.

Par ima tri sina mlađa od šest godina o kojima se sada stara socijalna služba koja nije saopštila ko će dobiti starateljstvo nad njima.

Od Aninog nestanka u javnosti su se pojavile mnoge kontradiktorne informacije o okolnostima celog slučaja. Jedna od poslednjih informacija je da je ona policiji u Vašingtonu 2014, godinu dana pre nego što su se verili, prijavila da joj je Brajan Volš pretio smrću.

(RT)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna