PAR SATI PRE NESTANKA ANA OSTAVILA PORUKU: Na slici pasoši i flaše pića (FOTO)

Novosti online

12. 01. 2023. u 10:06

ANA Volš je u novogodišnjoj noći nekoliko sati pre nestanka napisala suprugu Brajanu poruku, u kojoj je rekla da se raduje godini pred njima, prenosi Njujork post.

ПАР САТИ ПРЕ НЕСТАНКА АНА ОСТАВИЛА ПОРУКУ: На слици пасоши и флаше пића (ФОТО)

Foto: Fejsbuk

- Vau! 2022... Kakva godina! Pa ipak, i dalje smo ovde i zajedno! Učinimo 2023. najboljom do sada! Mi smo kreatori naših života... hrabrost, ljubav, istrajnost, saosećanje i radost. S ljubavlju, Ana - piše crvenim slovima na jednoj strani kutije za šampanjac.

Kutija se nalazi u trpezariji Anine i Brajanove kuće u Kohasetu, za koju se čini da je ostala ista od žurke za Novu godinu, kojoj je prisustvovao i porodični prijatelj Gem Mutlu.

Sa druge strane kutije piše: "Gem Ana Brajan 2023!"

Mutlu je ranije za američke medije ispričao da ništa nije bilo čudno tokom dočeka Nove godine.

- Grlili smo se, slavili i nazdravljali, ono što radimo tokom Nove godine. Puno se radovalo Novoj godini. Nije bilo naznaka bilo čega osim proslave Nove godine, problemi su ostavljeni sa strane - rekao je on za "WBZ-TV".

Porodični prijatelj je rekao da je otišao sa žurke oko 1.30 sati. Brajan je ispričao da ga je supruga probudila malo posle 6 sati ujutru i rekla da ima hitnu situaciju na poslu u Vašingtonu i otišla je na aerodrom. To je, prema njegovim rečima, poslednji put da ju je video.

Međutim, na fotografijama koje je objavio Post vide se dva pasoša na stolu u kući para.

Policija je rekla da nema podataka da je Ana ušla u vozilo koje je navodno naručila do aerodroma, ili da je ušla u avion. Dodali su da je njen telefon i dalje bio u porodičnoj kući 1. i 2. januara.

Brajan je u međuvremenu uhapšen zbog ometanja istrage i davanja lažnih podataka o tome gde je bio prva dva dana Nove godine, što je dovelo do odlaganja potrage za Anom. Brajan je njen nestanak prijavio tek posle tri dana, 4. januara.

Policija je u podrumu kuće pronašla krv i oštećen nož. Ana još uvek nije pronađena, i istraga se nastavlja.

Njihova tri sina od dve do šest godina nalaze se pod staranjem socijalne službe.

(Telegraf)

BONUS VIDEO: DOKTORI SU BILI OKO NjEGA, UBRZO JE PREMINUO: Komšija o jezivom događaju u Velikoj Ivanči

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (3)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna