ODBRANA GORANA DŽONIĆA ULOŽILA ŽALBU NA OPTUŽBE ZA TEŠKO UBISTVO: Optužnica za svirepi zločin u Moravcu još nije potvrđena

Novosti online

11. 01. 2023. u 18:25

OPTUŽICA protiv Gorana Džonića iz Moravca, koji se tereti za teško ubistvo brata od tetke Gorana (57), njegove supruge Gordane (56) i ćerke Lidije Đokić (26) iz Aleksinca još uvek nije pravosnažna zbog podnetih žalbi o kojima će odlučivati Apelacioni sud u Nišu, saznaju mediji.

ОДБРАНА ГОРАНА ЏОНИЋА УЛОЖИЛА ЖАЛБУ НА ОПТУЖБЕ ЗА ТЕШКО УБИСТВО: Оптужница за свирепи злочин у Моравцу још није потврђена

Foto: J. Ćosin/Fejsbuk/ilustracija

Portparol Višeg suda u Nišu Miško Radivojević potvrdio je da su uložene žalbe na rešenje Višeg suda u Nišu kojim je nepravosnažno potvrđena optužnica.

Žalbe je podneo branilac okrivljenog Gorana Džonića, ali se žalilo i Više javno tužilaštvo, u odnosu na deo optužnice koju je sud odbacio a koja se odnosi na njegovog sina Stefana, prenose mediji.

Posle nešto više od godinu dana opsežne istrage VJT Niš u oktobru je podneo je optužnicu protiv Gorana Džonića zbog sumnje da je počinio trostruko ubistvo porodice Đokić, dok je njegov sin Stefan bio optužen za pomaganje u izvrđenju krivičnog dela a obojici je dodatno stavljena na teret i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

No, nakon preispitivanja podnetog optužnog akta, Viši sud je odlučio da nepravosnažno potvrdi deo optužnice koji se odnosi na Gorana Džonića, dok je Stefan oslobođen odgovornosti.

Nakon podnetih žalbi, konačnu reč o statusu optužnice daće Apelacioni sud u Nišu.

(Alo)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOK NA MARAKANI: Pred večiti derbi umro jedan od najvoljenijih članova FK Crvena zvezda