"UOPŠTE NE SUMNJAM U BRAJANA": Majka nestale Srpkinje otkrila šta misli o mužu Ane Volš - "Rekao je da mi je ćerka dobro"

Novosti online

10. 01. 2023. u 11:43

MAJKA nestale Srpkinje u Americi Ane Volš, Milanka Ljubičić, u vestima Blic televizije istakla je da na zeta Brajana Volša, koji je i priveden zbog ometanja istrage, nimalo ne sumnja.

УОПШТЕ НЕ СУМЊАМ У БРАЈАНА: Мајка нестале Српкиње открила шта мисли о мужу Ане Волш - Рекао је да ми је ћерка добро

Foto: Privatna arhiva/Jutjub/CBS Boston

Prema njenim rečima, kada ju je ćerka Ana posetila poslednji put, krajem novembra, početkom decembra, ništa nije ukazivalo da se kod nje probudi sumnja u zeta, piše Blic.

- Ja uopšte ne sumnjam u njega. On jeste Amerikanac, ali apsolutno ništa nisam primetila loše. Bila sam kod njih šesnaest meseci, nijednog trenutka nisam ništa loše primetila - istakla je Milanka Ljubičić.

Kako dalje navodi, Brajan je izjavio da je Ana dobro kada su ga pitali, a gde je ništa nije rekao, niti mi znamo, ističe majka nestale Srpkinje.

- Ona uglavnom zove kad krene na posao, pričamo kratko i ništa posebno nije ukazivalo da će ovako nešto da se desi - istakla je Milanka Ljubičić.

Da podsetimo, Ana Volš navodno je poslednji put viđena u svojoj kući u Kohasetu prvog januara, nešto posle ponoći, kada joj se gubi svaki trag.

Američki novinari objavili su da su tužioci saopštili da je u podrumu kuće nestale Ane Volš pronađena krv, kao i krvavi nož, i da je njen suprug samo dan nakon nestanka za 450 dolara kupio sredstva za čišćenje.

Kako američki mediji takođe prenose, njen telefon je lociran kod njene kuće 2. januara.

Njen suprug Brajan Volš optužen je za ometanje istrage, a sudija mu je odredio da bude zadržan uz kauciju od 500.000 dolara.

BONUS VIDEO: UŽAS U NIŠU - Sumnja se da je muž izbo ženu, pa sebe

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ILIJE NASTASE EKSKLUZIVNO ZA NOVOSTI: Novak Đoković najbolji po svim merilima, sećam se Lepe Brene i šljivovice

ILIJE NASTASE EKSKLUZIVNO ZA "NOVOSTI": Novak Đoković najbolji po svim merilima, sećam se Lepe Brene i šljivovice

NEMA pravog ljubitelja tenisa koji bi mogao da nabraja velikane "belog sporta", a da zaboravi na "rumunskog lakrdijaša" Ilijea Nastasea, originalnog "lošeg momka" tenisa. Nekada prvi igrač planete u ekskluzivnom razgovoru za "Novosti" govorio je o dokumentarnom filmu snimljenom o njemu, srpskom narodu, šljivovici, a neizbežna tema bio je najbolji teniser svih vremena - Novak Đoković.

22. 05. 2024. u 20:00 >> 20:57

Komentari (2)

(UŽIVO) PORAZ ZAPADA I NJIHOVIH UCENA: Usvojena sramna Rezolucija - u zbiru više glasova protiv i uzdržanih nego za