(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) SNIMAK PREBIJANJA DARKA LILIĆA: Jedan napadač uhapšen, za drugim raspisana potraga

Z.U.

22. 10. 2022. u 11:04

U KOORDINISANOJ akciji Policijske uprave za grad Beograd i Trećeg osnovnog javnog tužilaštva identifikovana su dva muškarca osumnjičena za nanošenje teških telesnih povreda Darku Liliću, sinu bivšeg predsednika Jugoslavije Zorana Lilića. Uhapšen je Dejan V. i raspisana je potraga za Aleksandrom R.

(УЗНЕМИРУЈУЋИ ВИДЕО) СНИМАК ПРЕБИЈАЊА ДАРКА ЛИЛИЋА: Један нападач ухапшен, за другим расписана потрага

Foto: Printscreen

Podsetimo, Darko Lilić, sin bivšeg predsednika Jugoslavije Zorana Lilića, brutalno je pretučen juče ujutru na Novom Beogradu ispred Westa 65, a sada se pojavio i snimak prebijanja.

Kako se vidi na snimku, muškarac ga udara u telo i glavu, dok pored njih sve to posmatra drugi muškarac. Nakon što je Lilić pao na zemlju, oni ga okreću na bok i odlaze.

Napadači imaju dosije

Iako Darko Lilić nije hteo da sarađuje sa policijom, za samo nekoliko sati, u zajedničkoj akciji beogradske policije i Trećeg osnovnog tužilaštva uhapšen je Dejan V. i identifikovan je saizvršilac Aleksandar R. za kojim je raspisana potraga.

Osumnjičeni imaju dosije. Dejan V. je osuđivan zbog učešća u tuči koja je prethodila pokušaju ubistva 2019. godine ispred jednog splava na Novom Beogradu.

Protiv Aleksandra R. se vodi postupak za Ubistvo na Ada Huji 2019. godine (prvostepeno je kažnjen na 8 godina i 6 meseci zatvora), alu mu je ukinut pritvor i izrečena mera zabrana napuštanja stana. Aleksandar je trenutno u bekstvu.  

BONUS VIDEO: 

"JOŠ SE TRESEM, SVUDA U ZGRADI JE KRV": Stanari zgrade u Nišu uznemireni nakon ranjavanja policajca

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (5)

NA SAMO OKO 2 SATA LETA OD VAS: Nikad povoljnije letovanje na afričkom Mediteranu!