JEDINA ŽENA MEĐU OPTUŽENIMA IZ BELIVUKOVE GRUPE: Govorila o drogama i kući u Tršiću, pa poručila - "Na pitanja neću odgovarati"

Z. U. - N. B.

20. 10. 2022. u 19:47

PRED Specijalnim sudom u Beogradu danas je održan pretres na suđenju Veljku Belivuku, Marku Miljkoviću i još 27 okrivljenih za ubistva, otmice, trgovinu narkoticima, silovanje, nedozvoljeno posedovanje oružja.

ЈЕДИНА ЖЕНА МЕЂУ ОПТУЖЕНИМА ИЗ БЕЛИВУКОВЕ ГРУПЕ: Говорила о дрогама и кући у Тршићу, па поручила - На питања нећу одговарати

Foto: N. Skenderija

Tokom pretresa svoju kratku odbranu iznela je i jedina žena koja se našla na optužnici. Slađana Sekulić, supruga takođe optuženog Vlade Georgieva, ustvrdila je da nije član nikave kriminalne grupe, niti neke frakcije:

- Sa opojnim drogama u životu nisam imala kontakt, a kamoli da sam se sa nekim udruživala da je prodajem. Svoju kuću u Tršiću nisam ustupala nikome radi pripremanja nekih krivičnih dela. Od mene nije oduzeto nikakvo vatreno oružje. To je moja odbrana, na pitanja neću odgovarati.

Prvooptuženi Belivuk je na današnjem pretresu zamolio sudiju i advokate odbrane da zaštite prava optuženih, jer smatra da tužilac postavlja pitanja iz komunikacije sa aplikacije "Skaj", a okrivljeni su jasno rekli da povodom tih komunikacija neće odgovarati, na šta je sudija rekla da tužilac može da postavlja pitanja koja želi.

Drugooptuženi Marko Miljković je zatražio od sudije da okrivljene prebaci u prednji deo sudnice, gde sede svedoci-okrivljeni, sudije, tužilac i advokati, kako bi mogli da hvataju beleške.

Sudija je rekla da će pronaći način da im bude omogućeno da pišu tokom suđenja, ali da zbog bezbednosti ne može da ih prebaci u prednji deo sudnice.

BONUS VIDEO: PATROLA "NOVOSTI" - Naši reporteri u smeni sa pripadnicima helikopterske jedinice MUP Srbije

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UČINIĆEMO SVE DA SE KAO ZEMLJA UZDIGNEMO POSLE OVOG UŽASA Vučić položio cveće u školi Vladislav Ribnikar (FOTO)