BRANIO SE ĆUTANJEM: Saslušan osumnjičeni za teško ubistvo žene u Zemunu

Novosti online

20. 09. 2022. u 13:19

U Višem javnom tužilaštvu u Beogradu saslušan je Seljamet D. (34) zbog sumnje da je 18. septembra oko 21 čas u kući u Ulici Živka Petrovića u Zemunu, nakon verbalne rasprave, drvenom palicom pretukao svoju 27-godišnju suprugu koja je od zadobijenih povreda preminula.

БРАНИО СЕ ЋУТАЊЕМ: Саслушан осумњичени за тешко убиство жене у Земуну

Foto: Z. Jovanović

Seljamet D. se na saslušanju branio ćutanjem, iskoristivši svoje zakonsko pravo da ne iznosi odbranu.


Nakon saslušanja tužilaštvo je predložilo sudiji za prethodni postupak Višeg suda u Beogradu da osumnjičenom odredi pritvor da ne bi uticao na svedoke, da ne bi u kratkom vremenskom periodu ponovio krivično delo i zbog uznemirenja javnosti.

Osumnjičenom se na teret stavlja krivično delo ubistvo.

Kako nezvanično saznajemo, osumnjičeni na saslušanju nije hteo da iznese ni lične podatke, ponašajući se kao da mu nešto "fali".


 Sumnja se da je on 18. septembra oko 21.30 pozvao sina gazde kuće u kojoj su živeli, rekavši da mu je supruga pala u nesvest i da odu da provere šta je sa njom.

Gazde su zatekle ženu na podu sa maramom vezanom preko usta, a okrivljeni i dvoje dece koje ima sa ubijenom ženom nisu bili u kući.

Oni su nakon toga pozvali hitnu pomoć i policiju, a nešto kasnije i Seljameta i rekli mu da mu je supruga dobro, nakon čega se on ubrzo vratio kući gde je potom uhapšen.


BONUS VIDEO: UBISTVO ŽENE U ZEMUNU: Snimci sa mesta gde se dogodila tragedija

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

IZBODEN MUŠKARAC U KRUŠEVCU: Lekari mu se bore za život