OVO JE ŽENA KOJA JE POGINULA KOD PETROVCA NA MLAVI: Sa njom u kolima bile ćerke i sestričina - jedna ćerka u teškom stanju (FOTO)

Novosti online

29. 08. 2022. u 15:15

VESNA Ž. (39) iz Petrovca na Mlavi nastradala je u saobraćajnoj nesreći kada je na njen automobil naleteo kamion na putu ka Žagubici.

ОВО ЈЕ ЖЕНА КОЈА ЈЕ ПОГИНУЛА КОД ПЕТРОВЦА НА МЛАВИ: Са њом у колима биле ћерке и сестричина  - једна ћерка у тешком стању (ФОТО)

Printscreen/Facebook

Kako su ispričali rođaci nastradale žene, sa njom u kolima su bile njene ćerke od 21 i 18 godina, kao i petnaestogodišnja sestričina.

- Koliko smo čuli, na njih je naleteo kamion. Vesna je ostala na mestu mrtva, a jedna njena ćerka je u teškom stanju, dok je druga prošla malo bolje, a njena sestričina je lakše povređena - priča rođak i dodaje:

- U pitanju je bio kamion natovaren drvima. Automobil je podleteo pod prikolicu i Vesna nije imala šanse da se spase, celo vozilo je smrskano. Molimo se samo da njena teško povređena ćerka preživi.

Podsetimo, do teške nesreće je došlo danas na putu od Petrovca ka Žagubici, pretpostavlja se da ja kamion zbog neprilagođene brzine i loših uslova izgubio kontrolu i udario u automobil.

(Kurir)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RAJ NA ZEMLJI! U ovom mestu letuju turisti iz inostranstva, a sada je dostupno i Srbima