NE MOŽE DA SE SETI GDE JE NOŽ: Policija još nije pronašla oružje kojim je ubijen Stefan ispred noćnog kluba u Nišu

J. ĆOSIN

14. 08. 2022. u 11:24

POLICIJA nije pronašla nož kojim je u noći između 12. i 13. avgusta u jednom niškom kafiću u ulici 7. jula usmrćen Stefan S. (26) , teško povređen njegov prijatelj Milan C. (39) a lakše ranjen još jedan mladić.

НЕ МОЖЕ ДА СЕ СЕТИ ГДЕ ЈЕ НОЖ: Полиција још није пронашла оружје којим је убијен Стефан испред ноћног клуба у Нишу

Foto: J. Ć.

Niška policija je juče sprovela intenzivnu pretragu šireg područja mesta zločina, jer Filip P. . koji je uhapšen zbog sumnje za napad na trojicu momaka, tvrdi da se ne seća gde je obacio oružje.

- F.P. u načelu nije osporavao činjenice utvrđene uviđajem, što nije ni mogao s obzirom na veliki broj svedoka koji su bili očevici krvavog obračuna. Branio se da je prvi bio napadnut, donekle objasnio sled događaja ali je uporno tvrdio da ne može da se seti šta je uradio sa nožem – navode naši sagovornici upoznati sa ovim slučajem.

S obzirom na to da su inspektori niške kriminalističke policije vrlo brzo lišili slobode F.P., pretpostavlja se da se noža otarasio negde u blizini. Iz tog razloga, pripadnici odeljenja policije   i jedan inspektor Odeljenja kriminalističke policije juče su   pažljivo su pretražili terasu kafića na kojoj je došlo do krvavog obračuna, širi deo Ulice 7. jula, gde se ovaj ugostiteljski objekat nalazi ali i susedne Ulicu Strahinjića Bana i Orlovića Pavla. Policajci su zagledali ispod parkiranih vozila,  pregledali žardinjere i travnate površine ali nisu uspeli ništa da pronađu.  Postoji mogućnost da je oružje bačeno u Nišavu koja je na pedesetak metara od mesta zločina pa se ne isključuje da će i to područje biti pretraženo.

Kako je saopšteno iz niškog Univerzitetskog kliničkog centra, Stefan je u ovu zdravstvenu ustanovu stigao bez vitalnih parametara, usled velike rane na levoj strani grudnog koša. Milan je zadobio takođe ubodnu ranu ali u jetru zbog čega je operisan.

- Oblik i veličina povreda ukazuje da je upotrebljen nazubljeni nož dugačke oštrice, moguće je da se radi o tzv. „Rambo“ nožu, do kojeg se vrlo lako može doći, jer se prodaje za oko dve i po hiljade dinara na sajtovima za lov i ribolov.  Osim što mu je sečivo dugo oko 25 centimetara, povrede nanesene njime su jako opasne jer nazubljeni deo kida tkivo što dovodi do velikog krvarenja – objašnjavaju naši izvori.

BONUS VIDEO:

Majka Milana koji je povređen u obračunu u Nišu: Rekli su mi da se ne plašim, ali me nisu utešili

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri