NOVI DETALJI UBISTVA SRBINA U ŠPANIJI: Sumnja se na okršaj narko-bandi, ranjen i bosanski državljanin

Novosti online

14. 07. 2022. u 11:19

TELO srpskog državljanina, koji je sinoć ubijen u blizini Granade u Španiji, poslato je na obdukciju.

НОВИ ДЕТАЉИ УБИСТВА СРБИНА У ШПАНИЈИ: Сумња се на окршај нарко-банди, рањен и босански држављанин

Foto: EPA

Zdravstvene ekipe koje su upućene na lice mesta pokušale su da ga ožive, ali nije bilo pomoći. Preminuo je na istom mestu gde je bio izrešetan.

Tokom pucnjave ranjen je 41-godišnji državljanin BiH, i on se nalazi na odeljenju intenzivne nege. On je ranjen u stomak i lekari prate njegovo stanje. Ubrzo nakon pucnjave helikopterom je prevezen u bolnicu, gde je operisan, javlja portal ideal.es.

Civilna garda vodi istragu kako bi se razjasnilo šta se dogodilo. Sve ukazuje da su se dve kriminalne grupe srele na brani Rules, mestu na pola puta između obale Granade i glavnog grada.

Najverovatnije je reč o trgovini drogom, marihuanom, bilo u vidu prodaje ili 'prevrtanja' (krađe) robe. Nije isključeno ni moguće obračunavanje. Izvršioci ubistva i pokušaja ubistva pobegli su u jednom ili više vozila.

Istražiteljima nije lako da rasvetle ovaj slučaj. Jedino svedočenje koje bi za njih moglo biti od značaja je svedočenje ranjenog Bosanca, koji je na intenzivnoj nezi, pod sedativima i intubiran. Stoga, za sada neće moći da računaju na ovo svedočenje.

Još nema uhapšenih u ovom slučaju, a meta su poznate kriminalne grupe iz Granade.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!