GLAVA PRONAĐENA U BURETU: Detalji užasa kod Leskovca - Muškarac zaliven betonom radio u Rusiji, poslednji put ušao u Srbiju 2019. godine

D. Miljković

29. 06. 2022. u 08:59

TELO B. S. iz Velikog Trnjana pronađeno je juče u pomoćnoj zgradi u dvorištu njene kuće, a njen nestanak je pre par dana prijavila porodica.

ГЛАВА ПРОНАЂЕНА У БУРЕТУ: Детаљи ужаса код Лесковца - Мушкарац заливен бетоном радио у Русији, последњи пут ушао у Србију 2019. године

Darko Dozet

U podrumu kuće u kojoj je juče pronađeno njeno telo, po dojavi policije pronađen je i leš zaliven u beton.

Kako se nezvanično saznaje, reč je o telu supruga ove žene, a sumnja se da ga je ubila ona zajedno sa svojim ljubavnikom još pre tri godine i zalila betonom, što je on, navodno, i ispričao policiji.

U prilog tome ide i činjenica da je nesrećni čovek radio u Rusiji već pet godina. Postoji trag da je 2019. godine ušao u zemlju, ali ga od tada niko nije video niti čuo. Ona je, navodno, porodici govorila da je on u Rusiji, da tamo ima novi život i da ne želi kontakt ni sa kim iz Srbije. Nakon što se ona ubila, svi su mislili da je to zato što je nesrećna jer ju je muž ostavio i osuđivali su ga. Par je imao troje dece, dve ćerke od 19 i 14 godina, kao i sina od 10.

NJegova glava je navodno pronađena u buretu, a ispod bureta su bili vidljivi tragovi svežeg betona.

Jedan od rođaka kaže da je odmah posle sahrane došla policija i svima naredila da izađu iz kuće, a kuća je zapečaćena.

BONUS VIDEO:

PORODIČNA TRAGEDIJA U VRŠCU: Kuća u kojoj je policajac slučajno upucao oca

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) Autom pokosio mladića u Vlasotincu, slomljene noge i kičma - pijani vozač pobegao, pa uhapšen