UHAPŠEN ZBOG TEŠKE NESREĆE U MELENCIMA: M. S. (20) se tereti za teško delo protiv bezbednosti saobraćaja

Tanjug

16. 06. 2022. u 12:10

PRIPADNICI MUP-a u Zrenjaninu su po odobrenju Višeg javnog tužioca u Zrenjaninu uhapsili M. S. (20) iz okoline Zrenjanina, zbog sumnje da je izazvao saobraćajnu nesreću u kojoj je jedna žena izgubila život.

УХАПШЕН ЗБОГ ТЕШКЕ НЕСРЕЋЕ У МЕЛЕНЦИМА: М. С. (20) се терети за тешко дело против безбедности саобраћаја

Foto: Rada Šegrt

Sumnja se da je on, sinoć oko 23.00 časa, u Ulici srpskih vladara u Melencima, upravljajući automobilom "džeta", udario u "škodu" koja je stajala na semaforu, a koju je vozio 40-godišnji muškarac, navodi se u saopštenju Policijske uprave Zrenjanin.

U ovoj saobraćajnoj nesreći život je izgubila 34-godišnja žena, a oba vozača su teško povređena, dok je putnik iz "džete" zadobio lake telesne povrede.

M. S. se tereti za krivično delo teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja, zbog čega mu je određeno zadržavanje do 48 sati, i u tom roku će, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužilaštvu.

Srbi sve češće sedaju u automobil pod dejstvom alkohola i narkotika, ne mareći za posledice. U tome prednjače pre svega mladi ljudi. 

Stručnjaci objašnjavaju da se svako pijanstvo „veće” od dva promila smatra stanjem potpune alkoholisanosti, a upravljanje vozilom u tom stanju – nasilničkom vožnjom.

BONUS VIDEO: RUSKINjA POGINULA U MELENCIMA: Pijani i drogirani meštanin zakucao se u njen auto na semaforu

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUS, OLIMPIJSKI ŠAMPION, ŠOKIRAO SVET: Oni koji dele sankcije Rusima - ovo nisu mogli ni da sanjaju