RUSKINJA POGINULA U MELENCIMA: Pijan i drogiran meštanin zakucao se u njen auto na semaforu (FOTO, VIDEO)

B. G.

16. 06. 2022. u 11:04 >> 11:07

Ruska državljanka rođena 1988. godine, sa boravkom u Beogradu, poginula je u sinoćnjoj saobraćajnoj nesreći u centru sela Melenci, kod Zrenjanina, dok je njen momak teško povređen, saznaju Novosti.

РУСКИЊА ПОГИНУЛА У МЕЛЕНЦИМА: Пијан и дрогиран мештанин закуцао се у њен ауто на семафору (ФОТО, ВИДЕО)

B.Grujić

Do nesreće je došlo kada je na vozilo škoda, novosadskih registarskih oznaka, koje je stajalo na semaforu, velikom brzinom naleteo meštanin M. S. (20)

Prema nezvaničnim informacijama, on je vozio automobil folksvagen pasat pod dejstvom alkohola i psihoaktivnih supstanci.

Nesrećna devojka je na licu mesta izdahnula, a njen momak koji je bio za volanom je teško povređen prilikom udara, kažu očevici.

Prema njihovim navodima, u trenutku nesreće čula se eksplozija, a škoda je odbačena 30 metara dalje na drvo pored puta.

Saobraćaj je zbog nesreće bio obustavljen.

Srbi sve češće sedaju u automobil pod dejstvom alkohola i narkotika, ne mareći za posledice. U tome prednjače pre svega mladi ljudi. 

Stručnjaci objašnjavaju da se svako pijanstvo „veće” od dva promila smatra stanjem potpune alkoholisanosti, a upravljanje vozilom u tom stanju – nasilničkom vožnjom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

Takvi vozači su tokom 2019. godine u Srbiji izazvali nesreće u kojima je jedanaestoro ljudi izgubilo život, a tokom 2016. godine poginule su čak 24 osobe usled saobraćajnih nesreća koje su izazvali vozači sa preko dva promila alkohola u krvi. U 2017. godini broj poginulih u takvim slučajevima jeste 18, a u 2018. godini šest.

BONUS VIDEO: HAOS U BEOGRADU NAKON SAOBRAĆAJNE NESREĆE: U Krnjači stoji 30 autobusa

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

IZNENADNA SMRT: Preminuo Danilo Dončić