DUGOVI GA NATERALI NA ZLOČIN? Nastavljena istraga o surovom ubistvu Olgice Tadein (61) iz Melenaca kod Zrenjanina

B. G.

29. 12. 2021. u 20:15

PRIPADNICI žandarmerije u saradnji sa zrenjaninskom policijom u utorak po podne su opkolili kuću Vladimira S. (23) u selu Melenci, nedaleko od Zrenjanina, i uhapsili ga zbog sumnje da je usmrtio meštanku Olgicu Tadein (61).Prema nekim nezvaničnim saznanjima, Vladimir S. je, navodno, priznao zločin.

ДУГОВИ ГА НАТЕРАЛИ НА ЗЛОЧИН? Настављена истрага о суровом убиству Олгице Тадеин (61) из Меленаца код Зрењанина

Hapšenje Vladimira S.. / Žrtva Olgica Tadein

Na istražnim organima je da utvrde motiv gnusnog čina, odnosno zašto je Vladimir S. nožem prerezao vrat nesrećne žene i njeno beživotno telo ostavio u travi pored puta u Ulici Žarka Adamova, nedaleko od njene kuće. Selom kruže nezvanične priče da osumnjičeni navodno ima ogromne finansijske probleme, da se zadužio kod kamataša i, pod pritiskom, psihički popustio.

- Ne znam sigurno, ali neki pričaju u selu da je Olgica prodala parče obradive zemlje i da je navodno u kući imala novac, ali ja u to ne verujem, jer čuo bih to od nje. Živela je skromno i povučeno - kaže, za "Novosti", sredovečni žitelj Melenaca, koji živi nekoliko ulica dalje od mesta gde je pronađeno beživotno telo. - Kako čujem, Olgica je išla u posetu kod komšija, da čestita Božić i deci je ponela slatkiše.

Ubica ju je očigledno sačekao u mraku i najpre metalnom šipkom udarao i naneo joj ubodne rane, a onda ju je još nožem preklao.

Hapšenje Vladimira S.. / Žrtva Olgica Tadein

Tekst potpisa

Nakon spektakularnog hapšenja u utorak po podne, u trošnom kućerku u kojem Vladimir S. živi sa bratom blizancem i ocem, u sredu nije bilo nikog. Kapija je bila zaključana, a komšije ne žele da bilo šta kažu.

OTAC I STRIC NA METI SEKTAŠA

OTAC Vladimira S., Branislavi njegov brat Laza S., 2018. su bili napadnuti od strane sestara Dine T. (22) i Zore T. (25), takođe iz Melenaca. One su uhapšene zbog pokušaja ubistva komšija, Laze i Branislava, kada su ih nožem na livadi napale i izbole Lazu, a lakše povredile Branislava. Uhapšene devojke, koje su se navodno satanistički naslađivale, sisajući krv teško povređenog Laze, izjavile su da su komšije izbole jer su pokušali da ih pokradu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠEŠELJ NIJE ZNAO O ČEMU SE RADI: Kruna u programu uživo ustala i došla do lidera radikala (VIDEO)