POZNATA ODBOJKAŠICA SE OPROSTILA OD UBIJENOG PILOTA: "Druže moj počivaj u miru" - objavila i fotografiju iz školskih dana (FOTO)

Novosti online

31. 05. 2022. u 14:31

PILOT Vuk Jolović (31) ubijen je u Jakovu, a osumnjičeni za ovaj zločin Đura N. (23) nalazi se u bekstvu. Prijatelji se od nastradalog opraštaju na društvenim mrežama, a među njima je i reprezentativka odbojkaškog tima Srbije Jovana Stevanović

ПОЗНАТА ОДБОЈКАШИЦА СЕ ОПРОСТИЛА ОД УБИЈЕНОГ ПИЛОТА: Друже мој почивај у миру - објавила и фотографију из школских дана (ФОТО)

Foto: Printskrin Facebook/Printskrin instagram

Ona je, naime, objavila njihovu zajedničku fotografiju pretpostavlja se iz školskih dana.

- Druže moje, počivaj u miru - napisala je odbojkašica i dodala tri slomljena srca.

BIO JE PRISTOJAN MLADIĆ

Meštani naselja u kom je Vuk živeo i za ubijenog i za osumnjičenog imaju samo lepe reči. Oni navode da Vukovi roditelji imaju još dece, a da su od ubistva u velikom šoku.

- Šok je svima nama, ne možemo da verujemo da je Vuk ubijen. Bio je pristojan mladić, uopšte nam nije jasno šta se dogodilo - kažu komšije.

Sahrana ubijenog Jolovića obaviće se sutra od 12.30 sati na Bežanijskom groblju.

MOTIV UBISTVA NAVODNA DUGOVANjA OSUMLjIČENOG

Podsetimo, pucnjava se dogodila u večernjim časovima u Ulici braće Žigić kada je Jolović, prema rečima očevidaca, došao pred kuću Đure N., koji mu je navodno dugovao novac. Navodno, Jolović je bio u društvu svog brata i drugova, a hteo je da osumnjičenom oduzme "golf 4" na ime duga. Naš izvor kaže da je u ulici nastao haos kada su Đuri, koji je po zanimanju kuvar, zatražili ključ od automobila.

- Kada je Jolović prišao dvorištu u kome Đura živi sa porodicom, kuvar je iz automobila izvadio "kalašnjikov" i počeo da rešeta. On je pogodio Jolovića u stomak, a hici koji su leteli po ulici oštetili su još dva parkirana vozila u ulici - priča izvor i dodaje:

- Jolović je pao kao pokošen, a brat i drugovi su ga ubacili u kola i odvezli u bolnicu, gde je posle nekoliko sati preminuo. Đura N. je posle zločina odmah seo u kola, koja je ubijeni navodno hteo da mu uzme, i pobegao. Motiv zločina su, prema rečima izvora iz istrage, navodna dugovanja koja je Đura N. imao prema Joloviću.

BONUS VIDEO:

UVIĐAJ I DALjE TRAJE: Pucnjava u Jakovu

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!