VLASNIK FIRME BIO TREĆA META NIKOLINOG UBICE: Novi detalji ubistva Srbina u Čikagu

Novosti online

24. 03. 2022. u 10:01

VLASNIK firme Egzit u Čikagu, u kojoj je DŽeremi DŽerom Spajser (31) radio pre par meseci, pre nego što je ubio državljanina Srbije Nikolu Mišovića (30), a zatim ranio ženu u drugoj firmi, misli da je verovatno trebalo da bude njegova treća meta, ali ga je spasilo to što nije bio na poslu.

ВЛАСНИК ФИРМЕ БИО ТРЕЋА МЕТА НИКОЛИНОГ УБИЦЕ: Нови детаљи убиства Србина у Чикагу

Foto: Printskrin

Nakon što je ubio Mišovića, Spajser je otišao do druge bivše firme gde je ranio ženu, a onda je otišao do treće u istom kompleksu i tamo je tražio da vidi bivšeg vlasnika, međutim, on nije bio tu.

Vlasnik te firme govorio je za CBS Chicago i rekao da je tog dana izašao ranije sa posla, kako bi otišao u teretanu.

On nije hteo da izađe pred kamere jer istraga policije još uvek traje i uključuje tri radna prostora, ali je rekao da mu je odlazak u teretanu verovatno spasao život.

Spajser je u njegovoj firmi radio kao vozač kamiona i bio je zaposlen oko tri nedelje u novembru.

Međutim, rekao je da je odmah znao da je to što je zaposlio Spajsera greška jer je izgledao rasejano.

Vlasnik treće firme rekao je da je lično intervjuisao Spajsera za posao, pa je tako ubica znao gde se nalazi njegova kancelarija. Zbog toga veruje da je on trebalo da bude Spajserova treća žrtva, nakon što je policija rekla da je već ubio Mišovića i ranio jednu ženu u drugoj firmi u kojoj je nekad radio.

Prema rečima policije, Spajser je kod Mišovića do trenutka ubistva radio oko nedelju dana, postojale su nesuglasice oko njegove plate i radnog zadatka, a bio je i pred otkazom.

Da podsetimo, Spajser je u utorak oko 15 sati upucao Mišovića u grudi i nogu. Hitna pomoć je Srbina prevezla u bolnicu, gde je i podlegao povredama.

Nakon što je ranio ženu u drugoj firmi i pokušao da nađe vlasnika treće firme, pešaka se udaljio nekih kilometar odatle, a kada ga je policija opkolila, izvršio je samoubistvo.

(Telegraf)

BONUS VIDEO: U POLJSKOJ SRUŠEN SPOMENIK CRVENE ARMIJE: Istorijski spomenik sravljen sa zemljom

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

DETALJNA VREMENSKA PROGNOZA ZA DECEMBAR: Od 6. decembra dolazi do potpunog preokreta