IMAO JE PROBLEM SA VEĆINOM LJUDI: Komšije radnika koji je izbo kolegu živele u strahu - pretio je svima da će ih ubiti

Novosti onlajn

22. 02. 2022. u 16:21

RADNIK I. N. (45) uhapšen je juče zbog sumnje da je nasmrt izbog svog kolegu Stefana M. (32) ispred fabrike u Batajnici, a komšije kažu da je poslednjih godina pravio probleme i u zgradi u kojoj je stanovao u Padinskoj Skeli.

ИМАО ЈЕ ПРОБЛЕМ СА ВЕЋИНОМ ЉУДИ: Комшије радника који је избо колегу живеле у страху - претио је свима да ће их убити

Foto: Novosti

Podsetimo, I.N. juče je na Batajničkom drumu, posle kraće svađe, izbo svog mlađeg kolegu koji je preminuo od posledica ubadanja. Njih dvojica imali su česte sukobe, a sve je eskaliralo posle jutarnje smene kada je osumnjičeni sačekao Stefana, potegao nož i ubio ga.

Komšije osumnjičenog ispričale su da se on u poslednjih par godina promenio i da je prestao da komunicira sa svima, kao i da je često pravio probleme.

- Godinama se poznajemo, družili smo se sa njegovom porodicom, posebno sa njegovom sestrom. Bili su izuzetni kao porodica. Svi su primetili da već nekoliko godina postoji neki problem kod I. N., a njegovo ponašanje naglo se pogoršalo pre dve godine kada mu je otac preminuo - priča komšinica i nastavlja:

- Počeo je da menja poslove, prestao je da komunicira sa svima, stalno je bio namrgođen i svi su se plašili tog njegovog pogleda. Bio je zastrašujuć. Ceo komšiluk je hteo da mu pomogne, ukazivali su porodici na problem koji je, očigledno, imao, ali su ga oni sve vreme branili. Kad god bi se neko požalio na njega, poricali su i napadali komšije, svi drugi su krivi, samo je on u pravu.

Kako kažu, njegovo čudno ponašanje počelo je sve više da dolazi do izražaja u prethodnom periodu.

- U poslednje vreme imao je problema sa većinom ljudi iz komšiluka. Pretio je komšiji iz susedne zgrade zbog krajnje bizarnog razloga. Naime, njihovi prozori gledaju jedan u drugi, pa je I. N. zasmetalo što im se pogledi susreću previše često. Pretio im je svima, čak i njegovoj porodici, da će ih ubiti. Svi su se sklanjali od njega, ali niko nije pretpostavio da zaista može ovakvu stvar da uradi - priča komšinica.

Ona navodi da je ceo komšiluk zgrožen i u velikom strahu.

- Ovo što je uradio je za doživotnu kaznu, nema nikakvih opravdanja ni pomilovanja - rekla je komšinica.

BONUS VIDEO:

UBISTVO U RUŠNjU: Komšija usmrtio komšiju, nerešeni imovinski odnosi doveli do tragedije

(Kurir)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!