KRVAVA NOĆ U LESKOVCU: Zdravstveni radnik (23) izboden nasred ulice dok se vraćao iz kovid bolnice, lekari mu se bore za život!

Novosti online

22. 11. 2021. u 00:59

POLICAJCI, vatrogasci, ali i hitna pomoć u Leskovcu imali su večeras pune ruke posla.

КРВАВА НОЋ У ЛЕСКОВЦУ: Здравствени радник (23) избоден насред улице док се враћао из ковид болнице, лекари му се боре за живот!

Foto: Depozit

Dvadesettrogodišnji L. P. iz Leskovca, tehničar u bolnici i zdravstveni radnik, izboden je kada se vraćao sa posla iz smene u Kovid bolnici. Njega su, prema potvrdama porodice, presrela na Svetoilijskoj ulici u blizini „Zlatnog traga“ dva mladića, jedan od njih ga je iz čista mira udario, a drugi ubo nožem.

Policija za počiniocima još uvek traga, dok jedna patrola još uvek obezbeđuje lice mesta. Lekari u leskovačkoj bolnici se bore za život mladića. Operacija je u toku.

Takođe, vatrogasci su gasili požar na jednom stambenom objektu u Radničkom naselju, a u užem centru grada saobraćajci su vršili uviđaj jedne saobraćajne nezgode. Svi incidenti desili su se u razmaku od 21 do 23 časa.

Potvrdu ovih informacija od zvaničnih organa večeras nismo uspeli da dobijemo jer nisu odgovarali na naše pozive, najverovatnije jer i sami slave, već sa lica mesta od strane očevidaca.

BONUS VIDEO: "FT1P" daje odgovor, kako da osnujete preduzeće?

(Kurir)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri