KRVAVA SVAĐA SRBA U BEČU: Otac sinu isekao prste, sin ocu odgrizao uvo

Tanjug

08. 11. 2021. u 18:13

JEDNA porodična svađa, Bečlija srpskog porekla, završena je sa teškim povredama svih učesnika.

КРВАВА СВАЂА СРБА У БЕЧУ: Отац сину исекао прсте, син оцу одгризао уво

Foto: EPA

Portparol bečke policije Kristofer Verhnjak kazao je da je jedan 56-ogodišnjak u zajedničkom stanu, u 22.bečkom okrugu, napao svoju 53-ogodišnju suprugu nožem.

On joj je tom prilikom naneo teške posekotine u predelu vrata. Zajednički 24-godišnji sin, koji je pokušao da pomogne majci, takođe je zadobio teške povrede.

Naime, otac mu je isekao više prstiju, koji su momku ponovo prišiveni. U toj brobi je mladić svom ocu odgrizao uvo, i potom ga isprskao i biber sprejem.

Majka je, tokom borbe oca i sina, uspela da pobegne i pozove policiju. Svo troje, inače poreklom iz Srbije, prebačeno je u bolnicu.

Ocu je ponovo prišivreno uvo, nakon čega je pušten iz bolnice, ali je u policijskom pritvoru.

Verhnjak kaže da policija ima teškoće da ustanovi uzrok porodične svađe, pošto učesnici ne žele da govore, ili nisu u mogućnosti. On ističe da to svakako nije alkohol.

Otac je negirao napad na ženu, a njegova supruga i sin još nisu mogli biti saslušani. Protiv 56-ogodišnjaka policija je izrekla zabranu prilaska zajedničkom stanu, kao i privremenu zabranu posedovanja oružzja. I njegov sin će morati da se suoči sa prijavom zbog nanošenja teških telesnih povreda, ali policija ističe da nije nemoguće da je delovao u samoodbrani.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
POSLEDNJI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

POSLEDNjI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

Poslednjih godina često se susrećemo sa raznim pokušajima ljudi koji su pogođeni istorijskim tragedijama, ili koji imaju nameru da vode kampanju za tobože „humanitarne“ ciljeve, da tvrde da je njihovo pitanje ekvivalentno holokaustu, ili da je u stvari slučaj genocida, piše direktor Centra "Simon Vizental" dr Efraim Zurof za Jerusalem post.

17. 04. 2024. u 17:57

Komentari (0)

ARIJANA NE MOŽE DA DOĐE SEBI: Udovica Siniše Mihajlović teško podnosi novu tragediju