PRONAĐEN PIŠTOLJ IZ KOG JE UBIJENA PORODICA ĐOKIĆ: Oružje se nalazilo van sela Moravac

Novosti online

22. 10. 2021. u 15:39

PIŠTOLj iz kog je ubijena porodica Đokić, Goran, Gordana i Lidija, pronađen je.

ПРОНАЂЕН ПИШТОЉ ИЗ КОГ ЈЕ УБИЈЕНА ПОРОДИЦА ЂОКИЋ: Оружје се налазило ван села Моравац

Foto: Privatna arhiva

Pištolj je pronađen nakon hapšenja Gorana Džonića na jednoj lokaciji van sela Moravac u čijem ataru su Goran, Gordana i Lidija brutalno ubijeni, navodi "Blic".

Potvrđeno je da je u pitanju oružje iz kog je tročlana porodica likvidirana.

Podsetimo, Goran Džonić, penzionisani vatrogasac, uhapšen je zbog sumnje da je ubio svoje rođake porodicu Đokić. On je nakon zločina prisustvovao sahrani ubijenih.

Džonić je osumnjičen da je Đokiće kobne noći, 26. septembra, presreo na žutom skuteru, a kako ih je namamio do atara sela Moravac, gde ih je, kako se sumnja, on ubio i da li je imao pomagača, još nije poznato. Ubica je Gorana naterao da gleda kako mu ubija prvo ženu, a potom i ćerku.

Nakon zločina iz Đokićevog automobila ukrao je nekoliko desetina hiljada evra. 

Džonić se trenutno nalazi u pritvoru.

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

BONUS VIDEO: Potraga za novcem porodice Đokić

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)