UPOZNALI SU SE U ZATVORU: Ovo je transvestit iz Beograda koji je u Novom Bečeju zadavio ljubavnika - invalida (FOTO)

B. GRUJIĆ

30. 09. 2021. u 20:04

- MORAO sam to da uradim, nisam više mogao da izdržim!

УПОЗНАЛИ СУ СЕ У ЗАТВОРУ: Ово је трансвестит из Београда који је у Новом Бечеју задавио љубавника - инвалида (ФОТО)

Foto: Fejsbuk

Ovim rečima je Milan S. Anči (38) saopštio Iloni Đ. Iz Novog Bečeja da je ubio njenog rođaka Danijela Crnjina (43), inače svog dugogodišnjeg partnera i ljubavnika. Zločin se dogodio u sredu 29. septembra uveče, u kući ubijenog, u ulici Bore Glavaškog 9 u Novom Bečeju. Milan Spasić zvani Anči, je Beograđanin, koji je sa partnerom živeo u trošnom kućerku. Nakon što je zadavio ljubavnika, Milan je otišao do kuće Danijelove rođake i rekao joj da ga je ubio.

- Rekao je “ne znam šta mi se dogodilo u glavi” - kaže Ilona Đ. rođaka ubijenog Danijela Crnjina, koja živi u istoj ulici, dve kuće dalje. - Milan je transvestit, a sa mojim rođakom je bio u dugogodišnjoj emotivnoj vezi, koja nije bila harmonična, često su se svađali.

Ona napominje da je Anči plakao i da je bio vidno uznemiren, nakon što im je priznao ubistvo, tresao se, a inače boluje od epilepsije.

- Pozvala sam Hitnu pomoć, a Anči je nakon što je stiglo medicinsko osoblje, sam rekao da pozovu policiju i da on nigde neće pobeći - objašava situaciju Ilona, ističući da je non-stop ponavljao da je to uradio jer više nije mogao da trpi Danijela.

Nakon poziva, policija je Milana uhapsila u dvorištu kuće Danijelove rođake Ilone, a telo ubijenog poslato je na obdukciju.

UPOZNALI SE U ZATVORU

Danijel i Anči, transvestit iz Beograda, upoznali su se u zatvoru, u koji je Danijel dospeo nakon što je osuđen na četiri godine zbog kričnog dela silovanja na pijaci u Novom Bečeju.

Prema priči Ilone Đ. Anči joj je ispričao da je Danijel u sredu pio alkohol i maltretirao ga, vređao i on jednostavno nije mogao to da izdrži. Ubijeni Danijel je bio invalid, svojevremeno je pao sa visine,povredio kičmu i završio u invalidskim kolicima, a imao je problema i sa bubrezima.

Zapratite Nportal na Fejsbuk stranici

BONUS VIDEO - PRETRAGA BOVANSKOG JEZERA: U potragu za nestalom porodicom Đokić uključili se i pripadnici Žandarmerije

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

UBISTVO U UROŠEVCU: Usmrtio muškarca, policajci otvorili vatru na osumnjičenog