SNIMAK HAPŠENJA BOŽIDARA STOLIĆA: Sa pripadnikom BIA i članom zemunskog klana osumnjičen za prinudu (VIDEO)

Novosti online

25. 09. 2021. u 13:06

U DANAŠNjOJ akciji policije u Požarevcu uhapšeni su inspektor SBPOK-a Božidar Stolić, pripadnik zemunskog klana Slađan Konstantinović i pripadnik BIA M. K.

СНИМАК ХАПШЕЊА БОЖИДАРА СТОЛИЋА: Са припадником БИА и чланом земунског клана осумњичен за принуду (ВИДЕО)

Foto: MUP

 Oni se terete da su u periodu od 17. do 22. septembra ove godine nekoliko puta boravili u ugostiteljskom objektu oštećenog i preteći mu pokušali da ga prinude da im proda ugostiteljski objekat za višestruko nižu vrednost u odnosu na stvarnu vrednost.

Kada je oštećeni odbio, oni su mu, kako se sumnja, saopštili da više ugostiteljski objekat nije njegov već njihov, saopštio je MUP. Osumnjičenima je po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Požarevcu određeno zadržavanje do 48 časova i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni ovom tužilaštvu.

Božidar Stolić je od ranije poznat javnosti, kao policajac koji je radio na slučaju hapšenja ekipe Veljka Belivuka i Marka Miljkovića

Stolić je uhapšen 12. juna zbog sumnje da je odavao informacije iz istrage pripadnicima kavačkog klana, kao i njihovim saradnicima Veljku Belivuku i Marku Miljkoviću i protiv njega je istragu povelo Posebno odeljenje za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u Beogradu, ali je, u međuvremenu, njegov slučaj prebačen u TOK.

Pored Stolića, uhapšen je i Slađan Konstantinović, pripadnik zemnuskog klana, brat Ninoslava Konstantinovića, za kog Čaba Der tvrdi da hoće da ga ubije.

Konstantinović je inače poznat od ranije, kada je hapšen zbog ubistva Vladimira Lukića, navijača RAD-a.

Pored njih, uhapšen je i pripadnik BIA M. K. 

BONUS VIDEO: AKCIJA MUP: Policija zaplenila više od pet kilograma heroina i oružje

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri