PALILI BAKLJE I SKANDIRALI GOKSIJEVO IME: U Sabornoj crkvi u Beogradu održano opelo ubijenom Goranu Veličkoviću, vođi Partizanovih navijača

E. H.

31. 07. 2021. u 20:18

PORODICA nestalog navijača Partizana Gorana Veličkovića Goksija (33), za čiju otmicu i ubistvo je osumnjičena kriminalna grupa Veljka Belivuka, organizovala je u subotu opelo u Sabornoj crkvi u Beogradu.

ПАЛИЛИ БАКЉЕ И СКАНДИРАЛИ ГОКСИЈЕВО ИМЕ: У Саборној цркви у Београду одржано опело убијеном Горану Величковићу, вођи Партизанових навијача

Navijači Partizana

Parastos je služen dan posle podizanja optužnice za kriminalni klan Belivuk-Miljković. Osim najbliže rodbine i prijatelja, opelu je prisustvovalo i oko stotinu navijača Partizana, koji su dolazeći u crkvu skandirali Veličkovićevo ime i pevali navijačke pesme.

Svi su bili u crnim majicama sa njegovim likom, na kojima je spreda pisalo "Goksi, bićeš uvek deo nas", a na leđima "gore na nebu, armija prava". Posle opela navijači su otišli na Kalemegdan gde su razvukli transparent (na slici), zapalili baklje u Knez Mihailovoj ulici, a u Strahinjića Bana kupili cveće. Među navijačima, sa cvećem u rukama, bio je i Miloš Radisavljević Kimi, koji se zajedno sa Veličkovićem povukao sa južne tribine i osnovao novu navijačku grupu "Partizanovci", koja je kasnije obustavila svoje aktivnosti. Na Dorćolu je u subotu ujutru osvanuo i mural posvećen ubijenom vođi navijača, a pored njegove slike ispisano je "Uvek prvi, uvek ispred svih".

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?