(UZNEMIRUJUĆE FOTOGRAFIJE) Stravične slike žrtava Velje Nevolje i Marka Miljkovića: Nasmejani muče i ubijaju ljude

Novosti online

18. 07. 2021. u 21:48

GOSTI u večerašnjoj emisiji "Hit tvit" na TV Pink su ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin i bivši operativac Državne bezbednosti Božidar Spasić

(УЗНЕМИРУЈУЋЕ ФОТОГРАФИЈЕ) Стравичне слике жртава Веље Невоље и Марка Миљковића: Насмејани муче и убијају људе

Foto: Printskrin

Ministar Vulin je pokazao dosad neobjavljene jezive slike zločina klana Veljka Belivuka i Marka Miljkovića.

Ministar Vulin je prokomentarisao reči Marka Miljkovića izgovorene prilikom izvođenja na saslušanje kada se obratio policajcima. Na osnovu njegovih reči se moglo zaključiti da taj klan čak i u zatvoru dobija poverljive informacije zbog kojih bi mnogi mogli da se nađu u opasnosti.

- U zatvorima su gde im je i mesto, i tu će biti do kraja života. Mi znamo koliko su opasni i znamo šta im je cilj. Osnovni cilj im je da izjavama bace ljagu prvenstveno na predsednika Vučića, ali i nas ostale. Te ubicu su spremne na sve. Postoje ljudi, za koje znamo ko su i kako rade, koji pripremaju izjave za javnost kojima će da povrede prvenstveno predsednika Vučića i njegovu porodicu. Oni će da lažu, učiniće apsolutno sve da nas uplaše kako bismo mi trgovali s njima. Nema trgovine! Znam da će izmišljati laži o predsedniku Vučiću i da će na njega krenuti preko porodice - rekao je ministar Vulin, pa dodao:

- Za mene će pričati da sam narkoman, da nisam dobar muž, da moja deca nisu moja deca. Izmisliće da sam ja dobar sa ubicama. Stavili su nam do znanja da će sve to zaboraviti ako mi zaboravimo neke sitnice - koje ljude i koliko su ih ubili. Nema zaborava"!

- Ovaj ološ koji je u zatvoru, u sprezi sa ljudima ne samo iz kriminogene sredine, već i iz sudstva i policije, bore se da se istina o njima ne sazna. Istina se može zatrpati samo gomilom đubreta.

- Samo su ti krvoloci dobri, njima će se verovati, a nama i pravosuđu se neće verovati - nastavio je Vulin.

- Ovo su ubice i ološ kakav ne zaslužuje da nikada izađe na slobodu. Ovo što ste videli, pokazano je porodicama. Neki su povraćali, neki su odbijali da gledaju, neki su govorili da to nije istina... Ovo što smo pokazali, trudili smo se da pokažemo što manje. Nažalost, ima mnogo više. Sve ovo što vidite, govori ko su ovi ljudi. Inače, ovo su sve navijači Partizana. Svi poklani su navijači Partizana - kaže Vulin.

A onda su pokazane slike Veljka Belivuka, Marka Miljkovića i Srđana Lalića, kao i njihovih žrtava.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (4)

UEFA GLEDA I NE VERUJE: Evo šta će Belorusija da uradi zbog EURO 2024