DETALJI BATINANJA: Mladić (28) prebio komšiju Milorada (69) - nesrećni čovek mu prigovorio zbog nelegalne gradnje

E. B. R.

05. 07. 2021. u 09:00

U ULICI Jovice Vasiljevića u Krnjači, sin investitora nelegalne višespratnice Đ. T. (28) navodno je juče naneo teške telesne povrede penzioneru Miloradu Andriću (69), čija se kuća nalazi uz sazidani objekat.

ДЕТАЉИ БАТИНАЊА: Младић (28) пребио комшију Милорада (69) - несрећни човек му приговорио због нелегалне градње

Foto: Privatna arhiva

Napadač je 3. juna uhapšen zbog malverzacija sa nelegalnom gradnjom!

Stambeni objekat počeo je da se zida u februaru 2018. godine, u tadašnjoj Ulici Branka Momirova, sada Jovice Vasiljevića 38. Osim što ruži celu okolinu ovog dela Krnjače, gradilište je bilo nebezbedno, posebno za petočlanu porodicu Đorđević, o čemu su "Novosti" pisale i pre tri godine. Posle nekoliko zabrana dalje gradnje, radovi su konačno obustavljeni krajem 2018. godine. Radnika i mašina nije bilo, sve do marta meseca.

I pored stalnih prijava i dolaska organa reda koji su zaustavljali radove, investitori su bili uporni. Ipak, sukob je eskalirao juče posle podne, a deblji kraj izvukao je Milorad Andrić.

- Čovek je izašao na trotoar kako bi prošetao i video zidare da rade na spornom gradilištu - priča, za naš list, Andrićev zet, Dejan Đorđević.

- Mirnim tonom je rekao radnicima da prekinu sa poslom na građevini jer je to zabranjeno. U tom trenutku iza parkiranog kombija izgazi Đ. T. i udara ga pesnicom u oko. Milorad je odmah pao na tlo, da bi ga nasilnik seo preko njega i počeo rukama da udara po glavi i telu.

U tom trenutku starija gospođa koja se zatekla ne mestu incidenta uspela je da obuzda pomahnitalog mladića da ne nanese još teže povrede starijem čoveku, dok je šestogodišnja unuka nesrećnog čoveka iz dvorišta plačući posmatrala ceo prizor.

- Ekipe Hitne pomoći odmah su došle i odvezle povređenog u Urgentni centar na dalje zbrinjavanje, pošto od bolova nije mogao da ustane sa trotoara - ističe Đorđević.

- Kako su nam rekli u ovoj ustanovi, tek danas će moći da mu urade ORL, pošto su povrede teške. Koliko je nasilnik išao daleko, pokazuje podatak da je tuču i nanete povrede snimao teleofonom! Čak je i nama verbalno pretio pred policijom. Ranije nam je pretio pozivajući se na Aleksandra Jovičića, bivšeg predsednika opštine Palilula.

Foto Arhiva

Investitor ovog objekta Z. T., otac Đ. T., dobio je 2018. godine uslovnu kaznu zatvora od godinu dana i tri godine prilaska nelegalnom objektu, kao i novčanu kazu od 240.000 dinara.

ZIDAO ZGRADU SA 120 STANOVA

NA placu od 20 ari, gde je sada sazidana zgrada koja poseduje prizemlje, pet spratova i potkrovlje, nekada se nalazila stara, trošna kuća. Kada je vlasnik preminuo, komšije su otkupile prostor u želji da investiraju, ali nedostatak novca primorao ih je da zemlju preprodaju. Onda je investitor došao i na tom mestu počeo da zida zgradu sa 120 stanova.

Iskorišćen je ceo plac, pa nije ostavljeno prostora ni za jedno parking mesto.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a