IZABELINO TELO UMOTAO U TEPIH, PA BACIO U ŠUMU: Holanđanin bio osumnjičen za ubistvo mlade Srpkinje - osuđen za silovanje, njena smrt misterija

Novosti online

08. 06. 2021. u 20:21

HOLANĐANIN J. B. (40), koji je pre tri godine uhapšen u Švajcarskoj zbog sumnje da je ubio a potom telo Srpkinje Izabele Todorović (21) umotao u tepih i bacio u šumu, osuđen je na tri godine i osam meseci zatvora i 10 godina zabrane ulaska u zemlju.

ИЗАБЕЛИНО ТЕЛО УМОТАО У ТЕПИХ, ПА БАЦИО У ШУМУ: Холанђанин био осумњичен за убиство младе Српкиње - осуђен за силовање, њена смрт мистерија

Foto: Fejsbuk

On je prema pisanju portala "Kosmo" osuđen zbog skrnavljenja tela, ali i silovanja, ne i za ubistvo jer na sudu nije dokazano da je nesrećna devojka ubijena. Telo je bilo u fazi raspadanja, a nije bilo vidljivih povreda te je uzrok smrti zapravo još je nepoznat.

Podsetimo, za slučaj se saznalo u januaru 2018. godine kada je vlasnik šume kod Zezikona u kantonu Turgau M. H. (78) pronašao telo.

- Nestanak devojke bio je prijavljen u novembru 2017. godine. Tada je bilo poznato da je živela sa Holanđaninom, ali on tada navodno nije znao gde je ona. Telo je pronađeno tri meseca kasnije umotano u tepih i u fazi raspadanja - navodi portal.

Kada je telo pronađeno nije bilo moguće utvrditi uzrok smrti ali je nesumnjivo dokazanao da ga je tu doneo upravo J. B. i da su mu u tome pomogla dvojica muškarca.

Holanđanin silovao nesrećnu devojku koja je potom umrla

- Istragom je dokazano da je Holanđanin silovao nesrećnu devojku koja je potom umrla. Telo je umotao u tepih u stanu, a nakon toga uz pomoć dvojice prijatalje ubacio u automobil "rendž rover" i oterali do šume. Tamo su ga bukvalno skotrljali i ostavili - piše švajcarski portal.

Javno tužilaštvo takođe je ranije optužilo osumnjičene za posedovanje narkotika te su kažnjeni i za ta dela - piše portal. Pre tri godine o ovom slučaju izveštavali su i naši mediji, a majka nesrećne devojke tada je izjavila da je Izabela radila u jednom lancu restorana brze hrane.

- Nestala je 3. novembra. Poslala mi je SMS. Napisala je da sa koleginicom ide nešto da pojede i da će ujutro vozom da dođe kući, ali, nije došla - rekla je majka tada.

Foto: Fejsbuk

(Blic)


 


 


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ZELENE VEŠTINE U LJUDSKIM RESURSIMA: Zaštitimo životnu sredinu kroz svoj rad