SILOVAO DVOJICU MLADIĆA: Uskoro suđenje Nenadu U. iz Kruševca, koji je i ranije bio u zatvoru

S. B.

10. 05. 2021. u 20:52

PRED Višim sudom u Kruševcu 18. maja počinje suđenje Nenadu U. (37) iz Trstenika, koji je okrivljen da je silovao dvojicu mladića, saznaju "Novosti".

СИЛОВАО ДВОЈИЦУ МЛАДИЋА: Ускоро суђење Ненаду У. из Крушевца, који је и раније био у затвору

Ilustracija / Foto Depositphotos

Klupko ovih užasnih nedela počelo je da se odmotava posle prijave, o kojoj su "Novosti" prve pisale, a reč je o krivičnom delu silovanje koje se prema navodima iz optužnice dogodilo u noći između 29. i 30. oktobra prošle godine. A potom se, kako saznajemo, prijavio još jedan oštećeni mladić!

- Vrlo brzo se javio još jedan oštećeni, iz trsteničkog kraja, a sam čin dogodio se na sličan način - navodi izvor "Novosti".

Optužnica je podignuta u oba slučaja, potvrđeno je "Novostima" u Višem javnom tužilaštvu u Kruševcu.

- Optužnica protiv Nenada U. je potvrđena pravosnažnim rešenjem Višeg suda u Kruševcu, a okrivljenom je rešenjem Višeg suda u Kruševcu produžen pritvor - potvrđeno je "Novostima" u VJT.

Prvo krivično delo dogodilo se navodno u toaletu benzinske pumpe u okolini Trstenika, a sumnja se da je okrivljeni primorao žrtvu da ga oralno zadovolji. Samo za ovo krivično delo zaprećena kazna je od pet do 15 godina. Slučaj je prijavljen policiji i krenulo se u postupanje.

- Da će još neko prijaviti strašno krivično delo, sumnjalo se od početka - pričaju, za "Novosti", nezvanično sagovornici iz Trstenika. - Javno je retko ko hteo da govori na ovu temu, jer se plašio Nenada U., koga je pratio loš glas. Dugo je bio u zatvoru i u gradu je umeo da se ponaša bahato. Dovodio se u vezu sa nizom težih krivičnih dela. Tih dana, kada je i počinio prvo krivično delo koje mu se stavlja na dušu, postao je otac.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠEŠELJ NIJE ZNAO O ČEMU SE RADI: Kruna u programu uživo ustala i došla do lidera radikala (VIDEO)