ODLOŽENO SUĐENJE MILADINU KOVAČEVIĆU: Optužen da je zlostavljao i mučio svoju devojku (FOTO)

Novosti online

14. 04. 2021. u 13:15

SUĐENJE Miladinu Kovačeviću (33), optuženom da je zlostavljao i mučio svoju devojku Tinu T., odloženo je danas u Prvom osnovnom sudu u Beogradu zbog sprečenosti sudije.

ОДЛОЖЕНО СУЂЕЊЕ МИЛАДИНУ КОВАЧЕВИЋУ: Оптужен да је злостављао и мучио своју девојку (ФОТО)

Foto: P. Milošević

Podsećamo, i u februaru ove godine mu je iz istog razloga odloženo suđenje.

Tužilaštvo Kovačevića tereti i za ugrožavanje sigurnosti, a sudu je ranije predložilo da nekadašnjem košarkašu izrekne jedinstvenu kaznu od godinu dana zatvora, kao i meru bezbednosti zabrane prilaženja i komunikacije sa oštećenom.

Devojka je Kovačevića prijavila 16. septembra prošle godine, tvrdeći da ju je zlostavljao u stanu u Hercegovačkoj ulici. Dva dana kasnije, on je priveden i zadržan u policiji, da bi 19. septembra bio saslušan u tužilaštvu. Tada je negirao dela koja mu se stavljaju na teret, detaljno je opisao kako se Tina ponašala i šta se sve događalo. Prema njegovim rečima, ona je kritične večeri došla kod njega, lupala i molila da je pusti u stan, a pošto to nije hteo da učini, ona je krenula da grebe ulazna vrata. Kada je otvorio, počeli su da se raspravljaju, a Tina ga je nekoliko puta udarila torbicom i gađala mobilnim telefonom.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)