GODINAMA SAM OSEĆALA STRAH: Detalji svedočenja glumice Milene Radulović u postupku protiv Miroslava Aleksića

S. J. M.

23. 11. 2023. u 21:34

PRESTALA sam da se radujem, osećala sam da sam drugačija, prljava, odvratna. To mi je bilo gadno.

ГОДИНАМА САМ ОСЕЋАЛА СТРАХ: Детаљи сведочења глумице Милене Радуловић у поступку против Мирослава Алексића

Foto: Tanjug

Kao da sam se raspala i živim neki nesrećan život. Imala sam 17 i 18 godina tada. Mene je i sada sramota. Posle sam sebe krivila na terapijama. Smatrala sam da sam trebala da se zaštitim, a nisam ništa uradila. Godinama sam osećala strah.

Ovo je danas, u nastavku suđenja Miroslavu Aleksiću, optuženom za seksualna zlostavljanja sedam polaznica njegovog dramskog studija, izjavila glumica Milena Radulović, koja ga tereti da ju je silovao i maltretirao od novembra 2012. do maja 2013. godine.

 

Skinuo joj veš kad je sela na dirke

ODGOVARAJUĆI na pitanja branioca Jakovljevića vezano za tvrdnju da je Aleksić silovao na klaviru početkom maja 2013. godine, Milena je rekla da je telom gurao do klavira i naredio da sedne na dirke i skinuo joj veš. Branilac je pitao zašto je krenula za njim kada je, kako je kazala Mika, krenuo u toalet da skine fleke sa bele lanene košulje, koje su ostale od njene šminke, a Milena je odgovorila da se plašila da će se videti i da će biti osramoćena.

- Kako bi neko znao da je to od vas? - pitao je Jakovljević.

- U tom trenutku nisam racionalno razmišljala kao sada, to je borba za život. Ponizio me i uništio sistematski - kazala je Milena.

Ona je, odgovarajući na pitanje sudije Zorana Božovića, rekla da je prvo o seksualnom zlostavljanju Aleksića, koji joj je bio učitelj glume, ispričala tadašnjem momku Radovanu Vujoviću, zatim sestri i drugarici Mariji Đikić, ali ne baš detaljno. Celu priču sa svim detaljima je, kaže, ispričala svom psihoterapeutu 2017. godine.

- Ja sam bila ubeđena da sam jedina osoba, kojoj se to događa. Kada je moja sestra Anja došla u poslednju godinu u Mikinom studiju 2016. godine, sve sam joj ispričala i rekla da mi kaže ako počne da joj postavlja ta pitanja, kojima sve počinje, da li se j...š, jesi li kurva... Rekla sam joj da tada da je tata čeka ispred i istrči. To joj se i desilo pretposlednji čas i ona je istrčala - ispričala je Milena.

Ona je navela da je najboljoj drugarici Miri Maletković i još dvojici drugova u junu 2013. godine rekla da je Mika dodorivao i ljubio, a da je Miri sve ispričala 2018. godine, kada je ona otišla da studira u Milano.

Foto: Tanjug

Na Aleksićevo pitanje da li se seća poslednje probe početkom juna 2013. godine na koju je došla, a koja na njen zahtev nije održana, Milena je rekla da se ne seća. Odrično je odgovarala na Aleksićeva pitanja da li se seća da je tog dana došla iz kupovine kad se spremala za matursko veče, da je pokazivala cipele i pred njim isprobavala stvari, da je haljinu stavila preko klavira, da ga je tada odvezla svojim autom do kuće i ko je bio ispred ulaza u njegovu zgradu.

- Zašto ste 2014. sa roditeljima i prijateljima došli kod mene na Kosmaj u kuću? - pitao je Aleksić.

- Bili smo na ručku blizu vas i oni su rekli da svratimo, a ja nisam mogla da kažem neću, jer bi pitali zašto - odgovorila je Milena.

Bolničarke, kurve, kuvarice...

NA pitanje svog punomoćnika Jugoslava Tintora u kakve je kategorije Aleksić u studiju delio devojke, Milena je odgovorila na bolničarke, kurve, kuvarice, domaćice, butikašice.

- Nekada je bilo neprijatno, a nekada smešno. Kada si ti na tapetu, ćutiš i čekaš da prođe. Ta vređanja su nekako bila normalizovana i deo tog pedagoškog drila - kazala je Milena.
Na pitanje branioca u kojoj je ona bila kategoriji, odgovorila je u kategoriji kurvi.

- Da li ste 2014. došli na moj čas uplakani, prvo vi, a onda za vama i Bilja, da vam dam savet u vezi problema kako da izađete iz krize istovremene veze sa Mihailom i sinom profesora sa FDU - pitao je Aleksić.

- Nije bilo tako, ja sam taj razgovor vodila sa Biljanom na fakultetu, a ne sa vama - odgovorila je Milena.

Odgovarajući na pitanja, Milena je kazala da je sa klasom bila kod Mike u kući na Kosmaju, da su svi bili tamo i opcija da ne dođe nije postojala. Aleksić joj je nakon toga rekao da troje iz klase nisu došli.

Foto: P. Milošević

- Došli ste kod mene na kraj časa 2018. godine da rešimo veliki problem, kako da postupite, jer je vaš partner Radovan Vujović od vas tražio da napravite spisak partnera sa kojima ste bili - kazao je Aleksić.

- To je notorna laž. Radovan i ja smo bili zajedno pet godina i imali smo probleme. Ja sam o njima pričala sa Biljanom, jer je i on bio njen đak - kazala je Milena.

Na pitanja sudije Zorana Božovića, Milena je rekla da se dva časa ništa ne desi, maksimum tri i onda je na sledećem Aleksić ponovo na neki način zlostavlja. Kazala je da je momku Radovanu Vujoviću 2015. ispričala da je optuženi ljubio i dodirivao, ali je neke stvari preskočila jer se on već bio iznervirao i udarao pesnicom u zid. Ispričala je i da je, kada se dešavalo zlostavljanje, imala osećaj nemoći, da nije videla izlaz, da može da se pomeri i ode.

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

NEMAČKA koja je glavni sponzor sarajevske „Rezolucije o Srebrenici“ pokušava da progura taj cinični istorijski falsifikat kroz Generalnu skupštinu UN u vreme jedne tragične godišnjice, oslobođenja koncentracionog logora Dahau, nespornog svedočanstva o najvećem genocidnom programu u istoriji čovečanstva čiji je autor – Nemačka.

28. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

KAKVA ČISTKA... Novak Đoković se odlučio na drastičan potez!