PRODAVALI DROGU IZ KRNJAČE: Banović i Opačić potpisuju u petak sporazum o priznanju krivice

S. J. M.

22. 11. 2023. u 15:08

PETAR Banović, Pavle Opačić i Nikola Miljković, kojima se sudi u Višem sudu u Beogradu za nedozvoljenu prodaju narkotika, u postupku su zaključenja sporazuma sa Višeim tužilaštvom o priznanju krivice. Kako je rekao njihov branilac u sudu Dalibor Katančević potpisivanje se očekuje u petak.

ПРОДАВАЛИ ДРОГУ ИЗ КРЊАЧЕ: Бановић и Опачић потписују у петак споразум о признању кривице

Foto: PU Bor

Oni na današnjem suđenju nisu detaljno iznosili odbranu. Banović i Opačić, koji su se u istrazi branili ćutanjem, sada su samo rekli da priznaju krivično delo u potpunosti i da su spremni da snose posledice i kaznu.

Nikola Miljković, koji je na saslušanju u tužilaštvu negirao krivicu, sada je promenio odbranu i priznao krivično delo.

- Kajem se i u budućnosti ga neću ponoviti - rekao je Miljković. - Nekoliko puta po nalogu Pavla Opačića, doveo sam ga u vezu sa kupcima narkotika. Spreman sam da snosim posledice.

Sledeći pretres zakazan je za početka decembra, kada sud treba da odluči da li prihvata ili ne sporazum, ukoliko on bude potpisan.

Njih trojica se sumnjiče da su kao grupa, po prethodnom dogovoru radi dalje prodaje, kupili veću količinu različitih opojnih droga, kao i sredstva koja služe za razmeru i pakovanje. Narkotike su držali u kući Banovića u Krnjači, u kojoj je policija pronašla i zaplenila 22 kilograma marihuane, dva kilograma amfetamina, 700 grama hašiša, 150 tableta ekstazija, mašinu za vakumiranje i dve elektronske vagice za precizno merenje.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ISPOVEST RODITELJA UBIJENE ANGELINE AĆIMOVIĆ: Godinu dana od masakra u Ribnikaru (VIDEO)