NISU PREGLEDANI SNIMCI SA KAMERA NA DUŠANOVCU: Zbog tehničkih problema odloženo suđenje za ubistvo Blaža Đurovića

J.D.Lj.

29. 05. 2023. u 18:22

U SPECIJALNOM sudu u Beogradu danas je, zbog tehničkih problema, odnosno nemogućnosti reprodukcije snimaka nadzornih kamera iz ulice Vojvode Skopljanca, u beogradskom naselju Dušanovac, gde je 2018. godine ubijen Blažo Đurović, suđenje dvojici optuženih za njegovu likvidaciju - Darku Veskoviću Priki i Nemanji Ivanovu, odloženo je za sredinu jula.

НИСУ ПРЕГЛЕДАНИ СНИМЦИ СА КАМЕРА НА ДУШАНОВЦУ: Због техничких проблема одложено суђење за убиство Блажа Ђуровића

Mesto likvidacije Blaža Đurovića, Foto P. Mitić/privatna arhiva

Podsetimo, na prethodnom pretresu saslušana su tri svedoka, među kojima i Feđa Puač, jedan od veštaka koji je svojevremeno, radio analizu pronađenog DNK materijala na beogradskom Biološkom fakultetu. On je rekao da se, zbog protoka vremena, slabo seća detalja, ali je potvrdio da je na nalazu njegov potpis.

Saslušana su i dvojica policajaca koji su radili uviđaj, odnosno koji su dan nakon ubistva, u garaži UKP-a pregledali automobil, koji je korišćen prilikom izvršenja zločina.

Oni su rekli da je kostatovano da je, prilikom pregleda vozila, utvrđeno da je ono "poprilično nagorelo".

Suđenje će, nakon pregledanja snimaka nadzornih kamera, biti nastavljeno i saslušanjem veštaka balističke struke i preostalih svedoka.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

OVO JE TEMPIRANA BOMBA Nemci zaustavili autobus iz Bosne i ostali u šoku - odmah isključen iz saobraćaja, putnici se snalazili