SUD PRIVODI SIMOVIĆE AKO NE DOĐU: Suđenje za ubistvo na Senjaku

S. J. M.

18. 05. 2023. u 11:57

NA suđenju trojici - Igoru Vreviću, Aleksandru Nikoliću i Milošu Mišljenu za ubistvo Borivoja Simovića 2020. godine na Senjaku, tužilaštvo je insistiralo da se sasluša Dušan Simović, otac ubijenog. Kako se on, koji je i oštećeni, nije pojavio u sudnici, pretres u Višem sudu u Beogradu danas je odložen za 23. jun.

СУД ПРИВОДИ СИМОВИЋЕ АКО НЕ ДОЂУ: Суђење за убиство на Сењаку

Foto D. Milovanović

Sudija Slavica Nikolić je navela da ako se oštećeni Simovići ne pojave na sledećem ročištu, naložiće njihovo privođenje, a to se pre svega odnosi, kako je naglasila, na Dušana Simovića.

Inače, sud je na svako ročište do sada pozivao kao svedoke da daju iskaz Borivojevog oca Dušana, brata Stevana i sestrinog supruga Borivoja Pavlovića, ali oni iz raznih razloga, uglavnom zdravstvenih ili poslovnih nisu dolazili. Jedina koja je redovno pratila suđenje je sestra Marina Simović Pavlović, koja je svedočila i koja je na jednom pretresu objasnila da je njenom ocu koji ima 80 godina izuzetno teško da dođe i gleda osumnjičene za ubistvo sina, kao i da mu uoči svakog suđenja ne bude dobro.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SESTRA UBIJENOG DALIBORA NAPISALA PESMU BRATU: Proklinjem mu ruku iz koje je svaki metak ispalio (VIDEO)