SUĐENjE reditelju Miroslavu Miki Aleksiću, optuženom za silovanja i nedozvoljene polne radnje nad sedam polaznica svog dramskog studija "Stvar srca", nastavlja se danas u Višem sudu u Beogradu ispitivanjem oštećenih. Prve dve devojke koje će dati iskaz biće Nikolina Vukićević i Miljana Ćosić, koje su Aleksića optužile za nedozvoljene polne radnje.

Komentari (2)

Gio

20.12.2022. 11:15

Pustajte tog coveka vise robija mesecima bez dokaza, pa kad dokazete da je kriv ,sto je jako malo verovatno, ako ne prizna onda ga zatvorite. Sta je ovo, dodji klinke koje ga nisu volelenjer je strog i koristio reci koje nisu bas za profesora i sad ce da robija zbog toga??? Nema pravde kod nas. Takve stvari prijavis odmah a ne posle 10god. Ili nakon sto te ibori na ispitu pa se svetis cobeku na taj nacin. Dokazi, pa zatvori coveka. Nismo divljaci ili mozda ipak zivimo u divljackoj zemlji. Ovo sto rade svakako nije civilizovanije.

doktor

20.12.2022. 12:08

Ovo je jako civilizovan proces i treba dozvoliti sudu da sve uradi po zakonu ! Po nasem zakonu presudu donosi sud , a ne porota gradjana , tako da svi moramo to da akceptiramo ! Samo za ono sadisticko maltretiranje devetogodisnjeg deteta pred kamerom , koje smo svi vec videli , zasluzio je kaznu ! Kakvu, to ce sud da odredi . Oslobadjajucu !? Ne verujem !