BELIVUK SEKIROM UBIO RADOJEVIĆA: Lalić o monstruoznom ubistvu u Ritopeku - Uništili su telo, a Miljković je kucao sa njegovog Skaj naloga

N. B./S. J. M.

08. 11. 2022. u 16:09

SRĐAN Lalić na suđenju kriminalnom klanu Veljka Belivuka i Marka Miljkovića otkrio je kakva monstruozna dela su rađena u kući u Ritopeku, ali i ostala zlodela te grupe.

БЕЛИВУК СЕКИРОМ УБИО РАДОЈЕВИЋА: Лалић о монструозном убиству у Ритопеку - Уништили су тело, а Миљковић је куцао са његовог Скај налога

Marko Miljković i Veljko Belivuk, Foto TV Pink Printscreen

- Neposredno po ubistvu Vukićevića Veljko, Marko, ja i još neki otišli smo u Istanbul gde je već boravio Mili Brašnjević. U Turskoj sam Miljkoviću napravio Skaj nalog pod nalogom Leon, koji će biti kasnije bitan. Taj imaginarni lik predstavljen je kao blizak Kapetanov čovek. Preko tog naloga on pokušava da se raspita kod škaljaraca da budu ubijen Veljko i Marko. Miljković je dobijao preko tog naloga informacije i počeo je da sumnja da bi neko ko je zainteresovan za ubistvo bio Zdravko Radojević. Naredio je da bude preškraban grafit ubijenog brata Radojevića, da se vidi kako će ovaj da reaguje. Posle švrljanja grafita, Kaniđa, kodni naziv Radojevića reaguje i kaže da će učestvovati jače i svim srcem i pomoći sve što treba. Miljković je odustao od auto-bombe, kad se ukazala mogućnost da se direktno spoji sa Radojevićem - svedoči Lalić.

Zdravko Radojević je namamljen tako što mu je ponuđeno oružje, ispričao je Lalić.

- Sastanak sa Zdravkom je bio zakazan i to je bilo 10. 11. 2020. kod Laste na auto-putu, na parkingu. Radojević je kasnio dvadesetak minuta. Na spratu kuće u Ritopeku u jednoj prostoriji su bili skriveni Marko, Veljko, Draganić i Miloš Budimir, a ja sam trebao da dočekam Radojevića. Janković mu se predstavio kao Leon, dovezao ga je do kuće. U pratnji su bili Marko, Budimir i Hrvatin. Otvorio sam kapiju, otišli do laptopa da bih mu kao pokazao snimke oružja. Uhvatili smo ga, oborili na pod, vezali lisicama, trakom vezali noge oko članaka. Krenulo je ispitivanje. Nije bio nešto mnogo tučen, ja ga nisam nijednom udario. Uglavnom su ga otvorenom šakom udarali Miljković, Miloš Budimir. Predao je Skaj šifru, ispitivali su ga sa kim je u vezi, koga još zna, interesovalo ih šta ima od imovine, koja vozila. Naterali su Radojevića da napuni okvir od jednog pištolja, naterali ga da kašlje u jednu masku, sve to umotali i odložili. Spustili su ga u skrivenu prostoriju. Miljković, Marko Budimir i ja smo otišli iz kuće, nazad do parkinga gde je Radojević ostavio svoje vozilo. Zaputili smo se ka gradu. Ostavili smo ga u Pere Velimirovića, na parkingu gde je Mitićev auto posle otmice takođe bio ostavljen. Ali posle dva sata smo se vratili po taj Radojevićev auto i otišli do kuće Dejana Lazarevića u Lisičijem potoku, koju nam je dao na korišćenje. Iz Ekipe koja je ostala u Ritopeku su nas obaveštavali. Znam da je Belivuk sekirom po vratu udario Radojevića i usmrtio ga. Oni su uništili telo i sve ostalo kao i u drugim delima, a Miljković je kucao sa Radojevićevog Skaj naloga i pripremao je prisvajanje njegovih vozila. Dok smo ispitivali Radojevića snimljeno je nekoliko glasovnih poruka, naterali ga, jedna je bila "ne mogu da pričam u gužvi sam", time su hteli da se neko razuveri ako neko bude posumnjao da on ne piše sa telefona. Iscenirali su i da je pucano na kuću Marka Budimira, da je to uradio Radojević, iz pištolja koji je nateran da drži - kazao je Lalić.

BONUS - NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DANAS JE DOBAR DAN ZA SRBIJU: Vučić se oglasio sa važnim vestima (FOTO)