LALIĆ OPISAO JEZIVE MOMENTE: Samleli smo telo Gorana Veličkovića, a onda je došlo do ovog procesa

N.B./S.J.M.

08. 11. 2022. u 14:58

PRIPADNICI organizovane kriminalne grupe Veljka Belivuka i Marka Miljkovića dovedeni su danas po podne u Specijalni sud u Beogradu, gde će im biti nastavljeno suđenje za sedam ubistava, trgovinu drogom, nezakonito držanje i nošenje oružja, otmicu i silovanje.

ЛАЛИЋ ОПИСАО ЈЕЗИВЕ МОМЕНТЕ: Самлели смо тело Горана Величковића, а онда је дошло до овог процеса

Foto: Privatna arhiva

Za pult je pristupio Srđan Lalić. Obučen je u maslinastozeleni džemper ispod kojeg ima belu bluzu.

- Nastavio bih sa izlaganjem, ne bih se osvrtao na komentare. Juče sam se zaustavio kod ubista Gorana Veličkovića. On je ubijen 3. 8. 2020. a sutradan smo došli Belivuk, ja Miloš Budimir do kuće u prepodnevnim časovima. Uništavalo se telo Gorana Veličkovića, u čemu ja prvi put delimično učestvujem. Kada se uđe u garažu sa desne strane je stajala mašina za mlevenje mesa, tada sam prvi put video taj proces - rekao je Lalić i dodao:

- Kada se to završilo, pomogao sam Belivuku da na travnjaku zapali delove garderobe, folije za zaštićivanje, sekiru. Sve je to paljeno. Bila velika vatra. Otišli smo da bismo se u večernjim satima ponovo vratili u Ritopek, pozajmili smo vozilo, džip. Došli su Belivuk, Miljković, Miloš Budimir, ja. Išli smo vozilom do reke i u reku izručili sadržaj džakova. Usput smo se zaustavili na benzinskoj pumpi, vratili se nazad. Mislim da je sve to vezano za ubistvo Veličkovića.

BONUS - NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)