TRIDESET DANA PRITVORA: U Višem sudu u Novom Sadu saslušan muškarac koji je pokušao da ubije snaju

LJ.P.

01. 10. 2022. u 15:16

POSLE saslušanja u Višem javnom tužilaštvu u Novom Sadu, sudija za prethodni postupak Višeg suda u Novom Sadu, odredio je pritvor do 30 dana Draganu M. (52) iz Futoga, osumnjičenom da je pokušao da ubije snaju B. N. (42), a bratu A.M. naneo lakše povrede.

ТРИДЕСЕТ ДАНА ПРИТВОРА: У Вишем суду у Новом Саду саслушан мушкарац који је покушао да убије снају

Viši sud u Novom Sadu

Kako nam je rečeno u Višem  sudu, ova mera osumnjičenom je izrečena zbog postojanja okolnosti koje ukazuju da će ometati postupak uticajem na svedoke, zbog osobitih okolnosti koje ukazuju na mogućnost ponavljanja dela i zbog uznemirenja javnosti zbog načina kako je počinjeno.

Kako smo pisali, braća su se posvađala u kući u Ulici cara Lazara 175 u Futogu.

Verbalna prepirka je prerasla u tuču, a kada se B.N. umešala da zaštiti muža, dever ju je, kako se sumnja, napao i povredio oštrim predmetom, najverovatnije nožem.

BONUS VIDEO:

SEĆANJE: Pavle Vujisić nije završio glumu, ali mnogima je mogao da bude profesor

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

MNOGI ĆE SE IZNENADITI: Kako se NJegoš zapravo zvao? Oslovljavali su ga sa Petar i Rade, ali je njegovo kršteno ime bilo drugačije

MNOGI ĆE SE IZNENADITI: Kako se NJegoš zapravo zvao? Oslovljavali su ga sa Petar i Rade, ali je njegovo kršteno ime bilo drugačije

VLADIKA PETAR II Petrović NJegoš bio je i ostao upamćen kao vrlo harizmatična ličnost, markantni vladar, ali i duboko prosvetljena misaona figura o čemu svedoče njegova znamenita književna dela. Iako su u usmenoj tradiciji i pisanoj istoriji njegov lik i delo opšte poznati, neki bitni detalji iz njegovog života slabo su poznati.

08. 12. 2022. u 18:51

Komentari (0)

VLADA SRBIJE POMAŽE GRAĐANIMA: Evo ko će imati pravo na manje račune za struju