ADVOKAT ZORANA MARJANOVIĆA: Jelena je ubijena u kanalu, ali gde su tragovi krvi?

Novosti online

22. 07. 2022. u 21:46

ADVOKAT Zorana Marjanovića Stefan Jokić je potvrdio je da je Marjanović sproveden u Centralni zatvor.

АДВОКАТ ЗОРАНА МАРЈАНОВИЋА: Јелена је убијена у каналу, али где су трагови крви?

Foto: Tanjug

On je rekao da nije mogao da sluša presudu do kraja, jer, kako dodaje, smatra da su "mnoge laži iznešene".

- Ja ću da probam da ubedim javnost Srbije da Marjanović nije kriv. Mi ćemo uložiti žalbu na presudu, čim dobijemo pismeni otpravak presude. Ne postoji ni jedna činjenica da smo izgubili entuzijazam. Obećavamo borbu do kraja, ovo je tek prvo poluvreme - rekao je Jokić za TV Pink.

Kako kaže, iskopiraće ceo transkript sa suđenja koji će poslati svim medijima, kako bi videli da ne postoji ni jedan trag koji bi osudio Zorana na ovakvu kaznu.

Komentarisao je i blato na Zoranovim pantalonama.

- Imamo dokaze da na tragovima blata sa pantalonama, nema karakteristika koje bi ga mogle povezati sa izvršenjem krivičnog dela, da se radi samo o istom tipu zemljišta - rekao je Jokić.

Jokić ističe da postoji veštačenje koje pokazuje da je Jelena ubijena u kanalu, da nije tu doneta.

- Ubica bi morao imati tragove krvi na garderobi, a Zoran je nije imao! Apsolutno nije bilo tragova krvi, pa mi nije jasno kako je mogao biti kriv za to na bilo koji način - rekao je Jokić.

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (1)

NA SUĐENJU MARJANOVIĆU SVEDOČIO POLICAJAC PUCIĆ:  Zoran mi je delovao zabrinuto