DVAPUT NOŽEM U GRUDI ZBOG SVAĐE: Maloletnik iz Zaklopače priznao pokušaj ubistva Miloša (25)

S. J. M.

26. 05. 2022. u 20:53

MALOLETNI P. S. (17) iz Zaklopače kod Grocke priznao je na saslušanju u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu pokušaj ubistva poznanika iz sela Miloša C. (25). On ga je nožem dva puta ubo u grudi u nedelju oko 13 časova na ulici ispred svoje kuće. Zbog težine krivičnog dela za koje se tereti određen mu je pritvor.

ДВАПУТ НОЖЕМ У ГРУДИ ЗБОГ СВАЂЕ: Малолетник из Заклопаче признао покушај убиства Милоша (25)

Foto arhiva

Osumnjičeni je kazao da je poznanika izbo zbog ranijeg sukoba koji su pre nekoliko dana imali na jednoj utakmici, kada ga je Miloš C. navodno napao.


Povređeni mladić je u međuvremenu pušten na kućno lečenje, jer rane koje je zadobio nisu duboke ni opasne po život. On je ispričao da je prolazio ulicom ispred kuće P. S., kada ga je on gađao kamenom. Kad ga je upitao: "Šta mu je i zašto ga gađa", P. S. mu je tada prišao i, kako je rekao, izvadio kuhinjski nož, koji je krio iza leđa i dva puta ga ubo u grudi. Miloš C. tvrdi da ne zna zašto ga je mlađi poznanik iz sela napao i da mu ništa nije jasno.


Deda maloletnika je ispričao da je spavao u kući kad se dogodio taj sukob i da je posle pričao sa komšijom koji je dvojicu mladića razdvajao.

Kaže da mu je komšija rekao da je Miloš stajao ispred kuće i čekao, kada je njegov unuk izašao i izbo ga.

Inače, u selu pričaju da su obe porodice dobre i na mestu, ali da je taj maloletnik pomalo problematičan.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUS, OLIMPIJSKI ŠAMPION, ŠOKIRAO SVET: Ovim potezom sludeo one koji dele sankcije Rusima