BIO JE UPLAŠEN ZA SVOJU BEZBEDNOST: Ksenija Božović – Međunarodna zajednica i policija tzv. Kosova nisu učinili ništa da zaštite Olivera

D. Z.

22. 11. 2021. u 19:36

POLICIJA tzv. Kosova se ponela neprofesionalno jer nije zaštitila Olivera Ivanovića.

БИО ЈЕ УПЛАШЕН ЗА СВОЈУ БЕЗБЕДНОСТ: Ксенија Божовић – Међународна заједница и полиција тзв. Косова нису учинили ништа да заштите Оливера

Foto: Printskrin Kosovo Online

Iako im se on obraćao jer je bio uplašen za svoju bezbednost, jednostavno nisu ništa učinili da ga zaštite. Sva svoja strahovanja on je izosio u medijima, ali je predočavao i međunarodnoj zajednici koja takođe, ništa nije učinila po pitanju njegove bezbednosti.

Ovo je između ostalog pred Posebnim odeljenjem Osnovnog suda u Prištini u nastavku glavnog ročišta u slučaju ubistva lidera Građanske inicijative "Za slobodu, pravdu i opstanak" Olivera Ivanovića, istakla Ksenija Božović, nekadašnja prva saradnica pokojnog Ivanovića a sada predsednica Građanske inicijative.

Ovo ročište počelo je njenim svedočenjem a na pitanje tužilaštva da li je kancelarija G.I.DP imala obezbeđenje, Božovićeva je odgovorila da se to ne bi dogodilo, odnosno da bi se njegovo ubistvo sprečilo da je bilo obezbeđenja.

Inače tokom današnjeg suđenja, sudija Valjon Kurtaj koji predsedava ovim slučajem zatražio je od novinara da ne prenose uživo izjave svedoka, odnosno da ih ne plasiraju javnosti dok se svedočenje ne završi, kako naredni svedoci ne bi bili upoznati sa izjavama prethodnih svedoka.

BONUS VIDEO - "TAJ ĆE SNAJPER NAŠ DA BUDE!" Pogledajte kako su mladi Srbi dočekali smenu straže ROSU

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!