ZORAN MARJANOVIĆ STIGAO U SUD: Nastavlja se suđenje za ubistvo Jelene Marjanović (FOTO/VIDEO)

Novosti onlajn

01. 11. 2021. u 10:19 >> 11:03

ZORAN Marjanović, optužen da je aprila 2016. godine ubio svoju suprugu Jelenu Marjanović, stigao je u Viši sud u Beogradu gde je za danas zakazan nastavak suđenja.

ЗОРАН МАРЈАНОВИЋ СТИГАО У СУД: Наставља се суђење за убиство Јелене Марјановић (ФОТО/ВИДЕО)

Foto: Z. Jovanović

Toran Marjanović došao je u pratnji svog advokata 

Prema najavama, pred većem bi trebalo da se pojavi veštak, stručnjak za zemljište, koji će se izjašnjavati o tragovima, tačnije vrsti zemlje koja je pronađena na telu žrtve, s obzirom na to da je njeno telo pronađeno u kanalu na nasipu u Borči. Marjanović je na početku suđenja u novembru 2019. godine detaljno izneo svoju odbranu, negirajući delo koje mu se stavlja na teret.

Podsetimo, Marjanović je optužen za teško ubistvo, za koje je zaprećena kazna zatvora do 40 godina i brani se sa slobode. Tužilaštvo ga tereti da je 2. aprila 2016. ubio suprugu Jelenu na nasipu u Borči, dok je u neposrednoj blizini mesta zločina bila i njihova maloletna ćerka, koja je sa njima došla na nasip Crvenka.

Zoran Marjanović se od 12. juna 2018. brani sa slobode, pošto mu je Apelacioni sud ukinuo pritvor, u kojem je bio 10 meseci. Bio je uhapšen 15. septembra 2017. godine, godinu i po dana nakon ubistva.

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (4)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!